פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליטהתקציב לא משנה תעזרו בבקשה
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אם התקציב לא משנה אז ראדון 9800 פרו עם 256 מגהבייט . או אם כבר התחילו למכור את ה-FX 5900 U אז קח אותו , את הגרסה של ה-256 מגהבייט . בכל מקרה , שניהם כרטיסים מעולים.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר תודה!,אתה אולי יודע את טווח המחיר שלהם בדולרים?(אני צריך לדעת כמה ישאר לי לדברים אחרים)
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אני מציע לך להסתכל בFAQ החדש שלנו פה ולבדוק מחירים בחנות אמריקאית טיפוסית כמו www.newegg.com.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים אתה יכול לחסוך 130$ ולקנות את הגרסא עם ה 128 מגהנכון לעכשיו אין כמעט הבדל בביצועיםוגם בעתיד הקרוב לא יהיהאם אתה מתכנן על התווך הממש ארוך אז תקח 256אם לא, 128 יספיקhttp://www.pricewatch.com/
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים הכסף שלך... דרך אגב, פעם הבאה נא השתמש "עריכה" כאשר ברצונך להוסיף מידע לתראד בו ההודעה שלך היא האחרונה. לגבי pricewatch, אכן אתר נהדר אבל יכול להיות שהמחיר שם יהיה זול יותר ממחיר הרחוב ואז חבל להתאכזב (אבל באמת שאין לי ניסיון לומר את היחס ביניהם). שמתי את NEWEGG כי אומנם הם חנות אינטרנט שזה זול יותר במקצת, אבל לקחתי בחשבון שהם נחשבים יקרנים קצת אז זה מאזן עריכה: אם אבא שלך ישהה במקום אחד במשך זמן רב הוא יכול להזמין מחנות אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.