פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מדובר במחשב HP מדגם TX1320USלמחשב יש מחיצה של שחזור, כמו כן יש דיסק שחזור שאמור להיות זההכאשר מנסים לשחזר את המערכת גם מהדיסק וגם מהמחיצה (ע"י לחיצה על F11 בבוט) , התהליך מפסיק באמצע עם שגיאה 1002 ובקשה לפנות לHPמכיוון שהמחשב נקנה בחול (כמו שאפשר להבין מהדגם) אני מקווה להשאיר את הפניה אליהם כאופציה אחרונהעד שהתהליך מפסיק השחזור "מספיק" למחוק את המחיצות, ליצור חדשות (אחת לחלונות ואחת לשחזור)ולשים בהם מידע כלשהו (3GB תפוס בכל מחיצה)ניסיתי להתחיל את התהליך מכמה מצבים:1.שכל השטח הוא UNPARTITIONED2.חלוקה לשתי מחיצות NTFS אחת ראשית עם FLAG של בוט ואחת קטנה עם FLAG של HIDDEN3.כמו הקודם אבל מחיצות לוגיות (לא ראשיות)בכל המקרים אותה התוצאה :-\יש לציין שהמחשב עבד עד לפני השחזור ללא בעיות בכללמטרת השחזור הייתה "לאפס" אותו להגדרות הייצרן (ומחיקת כל המידע) למטרת מכירהחיפוש מידע ברשת לא עזר לי עד כהתודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר בינתיים משחקים איתי פינג פונגHP ישראל שולחים אותי לHP ארה"ב ולהיפךאף אחד לא ממש רוצה לעזור :-\האחריות הבינלאומית שלהם היא בדיחה
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר כן, ולפי HP ישראל היא גם קיימתאבל...הם לא מבטיחים להשיג חלקים של מחשבים שלא נמכרים בארץהם לא יכולים להשיג לי RECOVERY DISK של מחשב שלא קיים בארץככה שהאחריות לא ממש עוזרת לי כרגע (רק אם נגיד ילך הדיסק הקשיח)[br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:52:37טוב, לאחר שעות (בלי הגזמה) עם נציגי HP ארה"בהם הגיעו למסקנה שהדיסק שחזור שיצרתי לא תקין ויש צורך בחדש (העיקר שזה עשה VERIFY אחרי הצריבה :-\)ולאחר התעקשות רבה הם שולחים לי אחד לארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.