עבור לתוכן

האם להתקין דרייברים מהאתר של גיגהבייט למחשב W468N

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W468N ונכנסתי לאתר של גיגהבייט לעדכוני דרייברים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2503

ושם ראיתי הרבה עדכונים אבל ישנים יחסית (בערך מ 7.11.07), ואת המחשב קניתי בערך לפני 3 חודשים ואיתו קיבלתי דיסק דרייברים שהתקנתי את כולם בהצלחה.

השאלות שלי הן:

1. האם שווה להתקין את כל מה שיש באתר (יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט) או שזה כבר מה שמותקן אצלי מהדיסק?

2. מישהו התקין דרייבר מהאתר?

3. יש סכנה בכל הסיפור הזה, או שכל עדכון חדש יהיה לטובה?

תודה רבה.

פורסם

תשמע לי יש W566N והורדתי והתקנתי את הדרייברים אבל כיוון שהם לא מעודכנים אל תוריד במיוחד אם הכל פועל כמו שצריך..

מה שכן יש לך שם כמה דרייברים דווקא כן מעודכנים..ועוד דבר תעדכן במיוחד את הביוס בכדי שהמאורר יעבוד טוב יותר כי יש לך כרטיס 8400 "נגוע" ..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

רן, איפה יש לי דרייברים מעודכנים כולם מ 11.2007?

מה זאת אומרת שהכרטיס 8400 "נגוע" מה הבעיה איתו?

ואיפה אני יכול לעדכן את הביוס? אולי אני לא מחפש במקום הנכון, תוכל להראות לי איפה?

דבר נוסף הייתי רוצה במידת האפשר להאריך את חיי הסוללה! יש דרייבר עובד ואמיתי בשביל זה שאני ארגיש שינוי?

תודה.

פורסם

טעות שלי התבלבלתי צודק כולם ישנים אין מה לעדכן..!

ובקשר לכרטיס אם אתה לא יודע אז NVIDIA הודתה בכשל טכני מסויים בכרטיסי המסך מהסדרה הזו שכוללים גם את הכרטיס שלך ושלי..! הבעיה שהם מתחממים יתר על המידה, תראה חלק מהמחשבים נפגעו יותר וחלק פחות עדיין בגיגהבייט לא שמעתי על מקרים חריגים אבל יש חברות שהמחשבים שלהם מתחממים עד כדי קריסה..עדיין לא עושים עם זה כלום כרגע וזה פשוט קפא..קצת נדפקנו...תוכל לראות בראש הפורום שיש על זה דיון קטן..!

בקשר לביוס אז תעדכן מפס...http://www.gigabyte.com.tw/Support/Notebook/BIOS_Model.aspx?ProductID=2503

אם לאחר העדכון תהייה לך איזה תקלה אז תצטרך לשנות משהוא בביוס אז תגיד שזה קרה לך ואז אני יבדוק ואגיד לך מה צריך לשנות..!

העדכון חשוב כיוון שהוא גורם למאוורר לקרר טוב יותר את המחשב ..!

ובקשר לסוללה...אין משהוא מיוחד לעשות ככה זה במחשבים האלה כולם עומדים על סוללה של בערך שעתיים אין נה לעשות..!

בהצלחה..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים