פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים את בת וקוראים לך אביעד...? זה מקוריבכול אופןמה שscorpion כתב זה נכון ותמציתימחברים לכול מחשב כרטיס רשתמחברים את שני הכרטיסי רשת אחד לשני עם כבל מוצלבואז מגדירים בווינדוס את הWorkGroups וIP שונה לכול מחשבזהו....
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים תיכנסי להגדרות רשת בכל מחשב ותגדירי workgroup זהה נגיד net עכשיו תתני לכל מחשב ip נגיד 10.1.1.1 והשני 10.1.1.2 ותגדירי שיתוף קבצים וזהו
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אין צורך לערוך את ההודעה, את יכולה פשוט להוסיף תגובה בכול אופן מחברים לכול מחשב כרטיס ומחברים בין שני הכרטיסים עם הכבל Well DUH
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים לא לשכוח להוסיף את FILE AND PRINT SERVICES FOR MICROSOFT NETWORKS אחרת זה לא יעבוד.כמוכן אם את מחברת את המחשבים שלא דרך HUB או SWITCH כפי שהבנתי, ודאי שכבל התקשורת שבוא את משתמשת מוצלב
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים את בת וקוראים לך אביעד...? זה מקורי LOL !! :lol: טוב שעוד כמה שמו לב לזה כי חשבתי שאני לא רואה טוב ;D
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר תודה רבה לכל העוזרים,אני מקווה שאני אצליח.ואני בן- טעיתי שהכנסתי את הפרטים.אז תודה גם לכל אלו שהחליטו לדבר אלי כנקבה.:-)תודה וביי.
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים לא לשכוח להוסיף את FILE AND PRINT SERVICES FOR MICROSOFT NETWORKS אחרת זה לא יעבוד.כמוכן אם את מחברת את המחשבים שלא דרך HUB או SWITCH כפי שהבנתי, ודאי שכבל התקשורת שבוא את משתמשת מוצלבחיבור דרך HUB או SWITCH לא מצריך כבל מוצלב בכבל מוצלב משתמשים לחיבור בין 2 מחשבים ישרות (ללא HUB או SWITCH ) או לשרשור של SWITCH
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים סליחה על העיברית הקלוקלת - הקוונה היתה שרק אם הוא לא משתמש ב HUB או SWITCH אז יש צורך בכבל מוצלב 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.