עבור לתוכן

צריך המלצה לקניית מחשב בחו"ל תקציב 850 - 950$

Featured Replies

פורסם

המחשב נועד להרצה של אופיס ואינטרנט לא מעבר.

מסך 15.4

מה שחשוב לי בעצם זו שתהיה אחריות בינלאומית (3 שנים)

בינתיים היחידי שמצאתי הוא של טושיבה ,

השאלה אם אני מקבל מהם אחריות בינלאומית ואלו חברות נוספות נותנות אחריות בינלאומית

כי לא ראיתי שזה רשום איפשהו.

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=418411

כל רעיון אחר יתקבל בברכה.

תודה רבה.

פורסם

לדעתי אחריות בינלאומית של טושיבה לא מכובדת בארץ על ידי היבואן אבל כמובן שתברר את זה מולם.

אחריות לא ניתנת על ידי חברה אחת לכל הדגמים אלא משתנה על פי הדגם והקונפיגורציה. הסיכוי הכי טוב שלך לקבל אחריות בינלאומית הוא לבחור במחשב מסדרה עסקית.

דל מציעה כמעט תמיד אפשרות לשדרוג אחריות לכזו שמכובדת בארץ על הדגמים העסקיים ואולי גם על חלק מהדגמים הצרכניים.

הדגמים העסקיים הטובים יותר של HP (סדרות P ו-W) כמעט תמיד מציעים אחריות בינלאומית אם מדובר באחריות של שלוש שנים (אבל הם קצת יותר יקרים מלכתחילה)

לנובו מציעה אחריות בינלאומית על חלק מסדרות Thinkpad המורכבות מראש.

ה-Vostro 1510 של דל בתוספת אחריות מורחבת של 3 שנים מסוג Pro (בדר"כ מה שנחוץ על מנת שתכובד בארץ, יש לברר בנפרד לכל דגם) יכנס ללא בעיה בתקציב שלך. ה-Latitude E5500 עם אחריות דומה יעלה יותר אבל יכנס גם הוא בתקציב בקונפיגורציות בסיסיות יותר.

אצל לנובו אתה יכול להסתכל על ה-T500 שהוא בחירה מצויינת אבל סטטוס האחריות שלו דביק. לדעתי זה די בטוח שלפחות חלק מדגמי ה-tabook יזכו לאחריות בארץ אבל מכיוון שלא שמעתי את לנובו מאשרים את זה אי אפשר להגיד בבטחון.

אצל HP המחשבים מסדרות ה-P ו-W לא נכנסים לך בתקציב, אתה יכול לברר האם יש אחריות בינלאומית על דגמים חצי עסקיים פשוטים יותר כמו סדרת ה-B.

Asus ו-פוג'יטסו מצהירות על אחריות בינלאומית בחלק מהמקרים אבל אני לא יודעת עד כמה זה מכובד בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע

אני אבדוק את זה מול היבואנים בארץ.

אם ניתנת אחריות.

פורסם

יש דל לא רע במחיר הזה, והוא קצת מתקדם יותר ממה שאתה צריך, אבל לא נורא, זה יהיה טוב לעתיד.

index.php?action=dlattach;topic=364368.0;attach=109819;image

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים