עבור לתוכן

[שאלה] עכבר גיימינג Logitech G9 Laser Mouse

Featured Replies

פורסם

יש לי את העכבר הזה כבר חודשיים ויש לי שתי שאלות:

יש לו אפשרות מאקרו (פקודות מאקרו) ועד עכשיו לא הבנתי מה זה ולמה זה משמש

ושאלה שניה קניתי את העכבר מאייבורי מחשבים וכתוב לי שיש לי אחריות 3 שנים במעבדות אייבורי מחשבים-מחירו היה 250 שקלים

לעומת זאת בחנות אחרת הוא עולה כפול בסביבות ה500 שקל אבל זה אחריות ע"י היבואן הרשמי

מה ההבדל ומה זה אומר? מה אם יתקלקל לי העכבר לא יחליפו לי אותו בחדש?

תודה על העזרה..

פורסם

1. אפשרויות מאקרו - יש לך עד 5 פרופילים לקבוע באמצעות המקשים

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en

ציטוט: "Game settings to go: Take your personal mouse preferences with you. The G9 saves mouse settings in onboard memorystore up to 5 profiles (including keyboard macros, dpi settings, and LED color) on the mouse and play your waywithout additional software installation*on other PCs**."

2. קנית את העכבר מאייבורי - הם קנו ביבוא מקבילי - כלומר, ישירות מאיזשהי חנות בחו"ל - במידה וקורה משהו לעכבר הם בודקים - אם יש תקלה שולחים לחו"ל ולא ליבואן הראשי בארץ... דבר שלוקח זמן - אם תצעק מספיק (לדעתי לא יעזור) יחליפו לך במקום...

פורסם
  • מחבר

הבנתי גבר בקשר לאחריות

אבל בקשר למאקרו אני יודע שאפשר לקבוע עד 5 פרופילים אבל אני התכוונתי להקלטת מאקרו שזה פקודות משהו כזה

לא הבנתי מה זה בדיוק?

פורסם

1. מכיר תנועות קומבו - תנועות שמשלבות כמה כפתורים יחד - אז אתה יכול במקש יחיד בעכבר

2. יש ב- G9 כמה כפתורים "ספייר" אתה יכול לקבוע להם (כאוות נפשך מה שבא לך) - עד 5 תצורות

לדוגמה: בפרופיל 1 בפרופיל 2 בפרופיל 3 בפרופיל 4 .......................

מקש ימני בצד ייתן + מקש ימני בצד ייתן - מקש ימני בצד ייתן 9 מקש ימני בצד ייתן DEL

מקש שמאל ייתן INS מקש שמאל ייתן SHIFT מקש שמאל ייתן ENTER מקש שמאל ייתן SPACE

קומפרנדה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים