עבור לתוכן

צריך עזרה במודינג פשוט והמלצה בקשר לOC.

Featured Replies

פורסם

שלום ובוקר טוב לכולכם!

כשהמארז שלי יחזור מהיבואן אני רוצה לעשות לו כמה מודים ואגב אני אף פעם לא עשיתי שום מוד פיזי למחשב שלי אבל אני יודע היטב איך לטפל בו..... D:

1. אני רוצה לעשות מאחורה חורים, שיהיו גדולים יותר, הם קטנים מדי ככה וזה חוסם את כל האוויר ויוצר רעש נוסף, בעזרת איזה כלי עדיף לי להשתמש?

האם מקדחה רגילה תספיק?

2. אני רוצה להחליף את המאוורר ואולי גם את הHS שיש לי על הכרטיס מסך, אני צריך שתמליצו לי, בעיקר על מאוורר שיהיה שקט כי מה שבא עם הכרטיס הוא רועש לאללה, ומי שיש לו את אותו הכרטיס בטח מבין אותי:

GIGABYTE R9000 pro II

וגם אם יש משהו בדרך אז אולי על גוף קירור לכרטיס מסך אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה המאוורר כי כרגע הוא עושה לי חור בראש ואני לא מצליח לישון איתו.

3. בקשר לאוברקלוקינג, יש לי לוח אם ECS (חרא של לוח) וזכרון SDRAM וגם המעבד עובד על 100מה"ץ באס ללא אוברקלוקינג, אז כל אלו תוקעים אותי לאוברקלוק של מקסימום 2.3GHz? כי לפי דעתי מה שתוקע אותי בינתיים זה הטמפ' של המעבד שמגיעות ליותר מ56מעלות ב Full load באוברקלוק לכולה 2.3GHz.

אם אני יחליף את הHSF הג'נרי שבא עם המעבד למשהו אחר אז זה יכול להוריד לי כמה מעלות? אם כן אז אנא רשמו לאיזה HSF כדאי לי להחליף.

אגב, יש לי מעבד Intel Pentium 2000MHz.

תודה מראש חבר'ה!

פורסם

1. אתה יכול להרחיב את החורים מאחורה עם מקדח יותר עבה ומקדחה רגילה.

2. אתה יכול להרכיב על הכרטיס שלך גוף קירור של P3 (ראה את גלריית המודינג באתר)

3. אתה יכול לקחת את הspark7 אך אם אתה רוצה ממש שקט אז תיקח את הAX-478 ומאוורר 80מ"מ רגיל ושקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים