עבור לתוכן

שאלה לגבי קריאת הטמפ' ב E5200 + הדרכה ל OC..

Featured Replies

פורסם

קראתי את הת'רד הזה על קריאת הטמפ' ואני ממש מבולבל, אני לא מבין, יש לי את התוכנה CORE TEMP (הכי חדשה),

האם הטמפ' בה נכונה או לא ?

אני רוצה לבצע OC אבל זה הדבר היחידי שעוצר בעדי..

עוד משהו, יש לי את הלוח P31 DS3L מישהו מוכן לתת לי רשימת הגדרות ואם לכבות אותן או לא ? (הגדרות כמו EIST

שהבנתי שצריך לכבות אותו).

אם אפשר גם טיפים ל OC ראשון אני אשמח...

תודה ושנה טובה !

פורסם

הטמפרטורה אינה ידועה- הדבר היחיד שידוע הוא המרחק מTJMAX.

כך שכל שאתה יכול לעשות הוא לזרום עם ההצעה של תוכנה כזו או אחרת. אני למשל מעדיף להתייחס ל-RealTemp שמציעה טמפ' לפי TJMAX של 95c. אבל כשאני עושה אוברקלוק אני מתייחס ל-CoreTemp/SpeedFan (עם TJMAX 100c) כי אני רואה עם מרחק מסוים את הטמפרטורה ובמקרה כזה אני תמיד יהיה רחוק קצת יותר מהמקסימום.

בכל מקרה אם לא תבטל את האופציה TM2 בביוס ותגיע לטמפ' גבוהה מידי, אז יתבצע Throttle והטמפ' תרד.. במקרה הזה תוכל לגלות את המקסימום של המעבד שלך. בסה"כ ניסוי וטעיה רק מועיל- כל עוד עושים זאת עם גבולות ובלי להגזים עם הגדרות (מתח/תדר).

פורסם
  • מחבר

נגיד והגעתי לThrottle , איך אני יודע שהגעתי ?

בישביל להגיע ל 270 באס אני אצטרך להרים מתחים אתה אומר ?

יש לך עוד טיפים אולי לפני שאני מתחיל ?

עריכה : עכשיו חזרתי מהביוס, יש כמה דברים קטנים שלא מובנים לי, - איך אני נועל תדר PCI-E ? פשוט שם אותו על 100 ?

- יש שם איזה הערה משהו לגבי PEFRMENCE, הוא אומר לי שעדיף לי להעביר את זה ל STANDARD כי זה יכול להוסף לייצבות תחת אוברקלוק, להעביר את זה ?

- אני זוכר שרשמת פעם שאם לוחצים על F1 זה פותח עוד אפשרויות, F1 זה מקש "עזרה", מה זה שפותח את האפשרויות הנוספות ?

- שעברתי כאילו למצב אוברקלוק אז הוא רצה שאני אשים לו את המתחים על AUTO, למה זה ?

פורסם

נגיד והגעתי לThrottle , איך אני יודע שהגעתי ?

בישביל להגיע ל 270 באס אני אצטרך להרים מתחים אתה אומר ?

יש לך עוד טיפים אולי לפני שאני מתחיל ?

עריכה : עכשיו חזרתי מהביוס, יש כמה דברים קטנים שלא מובנים לי, - איך אני נועל תדר PCI-E ? פשוט שם אותו על 100 ?

- יש שם איזה הערה משהו לגבי PEFRMENCE, הוא אומר לי שעדיף לי להעביר את זה ל STANDARD כי זה יכול להוסף לייצבות תחת אוברקלוק, להעביר את זה ?

- אני זוכר שרשמת פעם שאם לוחצים על F1 זה פותח עוד אפשרויות, F1 זה מקש "עזרה", מה זה שפותח את האפשרויות הנוספות ?

- שעברתי כאילו למצב אוברקלוק אז הוא רצה שאני אשים לו את המתחים על AUTO, למה זה ?

את ה pci-ex אתה שם על 100

לגביי ה peformance שים את זה על standart

אתה צריך ללחוץ ctrl+f1 ואז זה יפתח

אל תידאג זה אומר שאתה צריך לשים על אוטו אבל זה לא משנה שים על menual

בהצלחה ב oc

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!

עזרתם לי מאוד !

*נכנס לביוס לעשות OC..*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים