פורסם 2003 ביוני 1322 שנים צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג"POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS".נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת.ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת.בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה.מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה.בתודה מראש, RM
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים קצת יריה באפלה - יכול להיות שהכפתור של sleep על המקלדת שלך (בהנחה שיש לך אחד כזה) תקוע בפנים? או שמשהו נשען עליו?בכל מקרה, כדי לטפל בסמפטום נסה להכנס להגדרות display->screensaver->power->advanced ושנה שם את ההגדרה של השורה when i press the power/sleep button on my computer ל- do nothing או - ask me what to do.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר הלוואי שזה היה כל כך פשוט, אבל לא זה המצב, לצערי. כרגע עברתי לגרסת גיבוי של המערכת אבל אני אנסהלראות אם שינוי ההגדרה הזו יעזור במערכת הבעייתית, למרות שלא נראה כך.תודה בכל אופן ואם יש למישהו רעיונות נוספים, אשמח לשמוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.