פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3603507,00.htmlכשאתה לא רה"מ מאוד קל להגיד שצריך לסגת מכל השטחים, שמע' החינוך חרא, שהפשע גובר, שיש שחיתות.....
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים שאולמרט מנסה ליצור שערורריה חדשה כדי שאנשים יתרכזו בא ולא בכל הקדנציה המסריחה שלו
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מותר לי לומר שאולמרט אידיוט?אם כן אז אולמרט אידיוט.לאחר משפט כזה שלו לא מותר , חובה להגיד
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים סתם שאלה.אם באמת ראש הממשלה מחליט שצריך לתת שטחים והעם מתנגד.מי קובע בסוף ואיך קובעים?הוא פשוט אדיוט.לתת את רמת הגולן?? לחצות את ירושלים?? שיעביר אותנו לעזה וזהו.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים לא מספיק הנזק שהוא עשה בתור ראש ממשלה? אני במקומו מתחבא כמה שנים ולא יוצא מהמחילה, מה זה הדביליות הזאת, זה לא נגמר, הבנאדם פשוט בעל ראש חלול ללא מוח.רק גונב, מקבל שוחד, הטבות, מתנות, בזמן שהמדינה בוערת, טילים מתעופפים והוא דואג לדירות שלו, ועוד מעז לדבר אחרי שסוף סוף הוא עף, שיגלו אותו לאלסקה ושלא יחזור לעולם, דביל מטומטם שהפסיד במלחמה לחבורה של לוחמי טאליבן עלובים.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים עם אנשים כאלו ועוד בממשלה, לא צריך אוייבים.אני רק מקווה שהראש ממשלה הבא, לא יהיה בעל דעות מטומטמות של שמאלני טמבל , שיתחיל לחלק לנו את המדינה לערבים.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים :hizuk: רק צרות עשה זה ועכשיו מנסה להאשים את כל העולם ואחותו בזה... שרון הצמח היה מנהל את המדינה יותר טוב
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שרון הצמח ניהל את המדינה יותר טוב.אם הוא יתעורר וישמע מה אולמרט עשה פה למדינה הוא יקבל התקף ויחזור לתרדמת
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים זאת הטעות הכי גדולה שראש ממשלה יכול לעשות!זאת הטעות הכי גדולה שמדינה יכולה לעשות !
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שרון הצמח ניהל את המדינה יותר טוב.אם הוא יתעורר וישמע מה אולמרט עשה פה למדינה הוא יקבל התקף ויחזור לתרדמת יכלת להשמיט את ה"צמח" מהמשפט הזהאריאל שרון הוא אחד מראשי הממשלה הטובים שהיו למדינה המחורבנת הזאת
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אחד הטובים? ךםךהדבר הטוב היחיד שהוא עשה זו ההתנתקות, למרות שהטיפול במפונים הוא פשוט בזיון לדעתי.אה, והוא אחראי כמעט באופן בלעדי למלחמת לבנון השניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.