פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אין על Memories Inside, טראק מלודי משובח, לא מצאתי משהו שמתקרב לזה פה בת'ראד
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אז תחפש את הקטע Astrix - Sex Style ותראה איזו נוסטלגיה מ 2004 שאף קטע לא מצליח לשחזר היום.. מומלץ בחום לפתוח התראד במידה ואתה לא מכיר
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר תודה תודה כולם על ההמלצות מחר\סופשבוע יהיה לי זמן פנוי אני אבדוק הכל
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים תרשה לי להתקיף את הפינה הפסיכודאלית של עולם המוזיקה האלקטרונית....Juno ReactorAbsolumAlien ProjectAnalog PussyAfginAstral ProjectionCosmocybernautDARK SOHO!!! אם אתה חובב מטאל זה מטאל טראנס בנזונהEat staticESKIMOGMSCALIFORNIA SUNSHINEINFECTED MUSHROOM המוקדמיםHallucinogenMan With No NameOminusPsysex12 MoonsAllabyJaiaSki - FiElectro SunTime LockRaja RamSafi ConnectionShponglesynsunVibe TribeVibraSphereThe Moses RaptEyal BarkanOren BarkanMahamudraDNAShiftSpace BuddhaMFGThe Misted MuppetsAnanda ShakeMeliciaHux FluxShiva Shidapu1200MicsaudiopathikBlissCHI-A.DDeleriumDigicultKamasutranceSandmanBEAT HACKERS
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים BEAT HACKERS (הם כ"כ טובים גם ברימיקסים שמגיע להם איזכור נוסף ) OFORIA (חפש את RETURN OF THE MACHINES על שלל גירסאותיו המעולות) PENTA ANDY HUNTER (לא בדיוק דאנס, לא בדיוק טראנס אבל מומלץ לתת צ'אנס) בכלל תודה על ההמלצות פה, הרחבתי אופקים.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מתפלה שאף אחד לא המליץ עליהם- INFECTED MUSHROOM. אומנם קצת "היתמסחרו" אבל בכל זאת הם טובים מאוד והאלבום האחרון, וישיס דלישס ממש טוב ויש שם גם כמה טראקים שנהפכו למפורסמים מאוד, BECOMIN INSANE ועוד רבים טובים. בכללי יש להם עוד כמה אלבומים טובים אבל זה האלבום הראשון שהייתי ממליץ להתחיל ממנו מהלקה הזו. ושלא נשכח שהיוצרים- דובדבני ואייזן ישראלים! ככה שזה גם גאווה! חוץ מזה יש עוד הרבה טובים אבל אני לרוב שומע אינפקטד והמליצו פה באמת על כמה לא רעים בכלל..
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אינפקטד טובים אבל כבר מזמן שהם הפכו ליוצרים עם סאונד משגע מאשר יוצרי טראקים שממש שווים משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.