עבור לתוכן

מגבר מנורות חדש! Little Dot MK IV SE הגיע! תמונות וסקירה ראשונית 31/10

Featured Replies

פורסם

התכונתי שה336 ויש גם גרסה SE

ובטח שבמקרה של 337SE (הדגם הכי טוב שלהם)

לב דווקא שהמחיר התכונתי ליקר, אלא אפילו יחסית זול (אם כי ה337SE כבר עולה כ1000 דולר), אבל בהחלט נותן תמורה מדהימה ויכול להתחרות בקלות עם מגברים אחרים.

בהחלט אופציה מעניינת!

חבל באמת שמשלוח ומיסים וכו', מייקר את העסק כל כך :(

דרך אגב, הAQUA מול הDOT יהיה מעניין לשמוע ממך, אבל היה כיף אם הAQUA היה מולך כרגע ויכולת להחליף בין אחד לשני ובאמת לבדוק.

ואם אפשרי, תגיד דעתך ליותר מסגנון מוסיקה אחד - נניח רוק, מטאל, אלקטרוני, קלאסי, ג'אז וכו'.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חופרים באמא שלי. כולכם צריכים לקבל באן (חוץ מיוסי כמובן).

עוז אתה חופר על דברים שלא שמעת בחיים כאילו יש לך אותם שנים. תפסיק לכתוב דברים שכתבת בפורומים אחרים. דבר על דברים ששמעת בלבד.

Anatoli.

פורסם

חח אל תשכח אתה לא מנהל פורום כבר.

סה"כ

אמרתי שאני מאוד מתעניין בDV 337SE או אפילו 336.

שמעתי עליו דברים טובים, גם מאנשים בארץ שיש להם אותו.

ושהוא נראה לי אופציה לא רעה בשביל מגבר מנורות במחיר סביר (כלומר פחות מ1000 דולר לצורך העניין)

זה הכל!

בכל מקרה

ונחזור לנושא הדיון

מה עם ההשוואה בין הDOT לAQUA ?

יוסי?

פורסם
  • מחבר

יש לי חיים אתה יודע, נראה בשעות הקרובות.

פורסם

ברור, אבל אני חסר סבלנות שזה נוגע לדברים טובים ;D

(סתם בכיף אחי, תהנה מסופ"ש, כשיהיה לך זמן אשמח לקרוא ביקורת)

פורסם
  • מחבר

אני אכתוב כאן כמה מילות סיכום על הקנייה וההבדלים בין הליטל דוט לאקווה.

לדעתי, ולדעת דור ואנטולי שהיו אצלי היום זהו מגבר יותר טוב מהאקווה, ובמחיר התחלתי של 482 דולר זהו מגבר מצויין, עם 4 מצבי GAIN שיתאים

לרוב האוזניות בשוק האודיופילי, עם עדיפות לעכבה גבוהה בשל מבנה המגבר (OTL).

עם גיין מכוון ל100-300 Ohm ה880 (250 Ohm ) שלי נשמעות במיטבן (בדקתי את כל מצבי הGAIN).

בהשוואה לאקווה, לאחר 20 ומשהו שעות שהמנורות קצת נפתחו אני שומע יותר פירוט ואיזון טוב יותר.

בכללי זהו מגבר יותר טוב מהאקווה, אבל הוא גם לא מציג הבדל של שמיים וארץ. בהשוואה לצליל הטרנזיסטורי המובהק של האקווה שיכול להציק לפעמים עם בהירות אבל פירוט נהדר (אני פריק של פירוט) הליטל דוט מרגיע את הצליל הנוטה לבהירות של ה880 ומקנה תחושת האזנה נעימה יותר לאורך זמן.

הבאס השתפר מאוד, נהיה הדוק יותר ותוקפני יותר. המידים פורצים החוצה כמו שמעולם לא שמעתי עם האוזניות שלי.

ההתפשרות היחידה עם הליטל דוט היא ניואנסים של מוזיקה שנדחקו יותר לרקע אבל זה ממש לא מפריע לי כי הצליל מאוזן יותר.

מלבד זאת, יכולת הדחיפה של הליטל דוט מרשימה, ואני מקווה שהוא יצליח לעמוד עם אוזניות כמו K340 ו- K701 , מה שאי אפשר להגיד על האקווה בוודאות.

זהו לעכשיו. שיהיה שבוע טוב.

פורסם

אני אכתוב כאן כמה מילות סיכום על הקנייה וההבדלים בין הליטל דוט לאקווה.

לדעתי, ולדעת דור ואנטולי שהיו אצלי היום זהו מגבר יותר טוב מהאקווה, ובמחיר התחלתי של 482 דולר זהו מגבר מצויין, עם 4 מצבי GAIN שיתאים

לרוב האוזניות בשוק האודיופילי, עם עדיפות לעכבה גבוהה בשל מבנה המגבר (OTL).

עם גיין מכוון ל100-300 Ohm ה880 (250 Ohm ) שלי נשמעות במיטבן (בדקתי את כל מצבי הGAIN).

בהשוואה לאקווה, לאחר 20 ומשהו שעות שהמנורות קצת נפתחו אני שומע יותר פירוט ואיזון טוב יותר.

בכללי זהו מגבר יותר טוב מהאקווה, אבל הוא גם לא מציג הבדל של שמיים וארץ. בהשוואה לצליל הטרנזיסטורי המובהק של האקווה שיכול להציק לפעמים עם בהירות אבל פירוט נהדר (אני פריק של פירוט) הליטל דוט מרגיע את הצליל הנוטה לבהירות של ה880 ומקנה תחושת האזנה נעימה יותר לאורך זמן.

הבאס השתפר מאוד, נהיה הדוק יותר ותוקפני יותר. המידים פורצים החוצה כמו שמעולם לא שמעתי עם האוזניות שלי.

ההתפשרות היחידה עם הליטל דוט היא ניואנסים של מוזיקה שנדחקו יותר לרקע אבל זה ממש לא מפריע לי כי הצליל מאוזן יותר.

מלבד זאת, יכולת הדחיפה של הליטל דוט מרשימה, ואני מקווה שהוא יצליח לעמוד עם אוזניות כמו K340 ו- K701 , מה שאי אפשר להגיד על האקווה בוודאות.

זהו לעכשיו. שיהיה שבוע טוב.

תתחדש יוסי! שמח לשמוע שהשילוב מספק אותך. ישמח לשמוע אותו בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים