עבור לתוכן

מגבר מנורות חדש! Little Dot MK IV SE הגיע! תמונות וסקירה ראשונית 31/10

Featured Replies

פורסם

אני ודור צריכים לסוע לאשדוד (אני קונה משהו מאוד מעניין שאני בטוח שתאהב :)). אז אם תרצה נעבור אצלך. תתקשר אליי כשתקום ונקבע משהו אולי אפילו להיום.

ואם נמצא מקום מתאים, אפשר באמת לארגן איזה מפגשון בעתיד הלא רחוק (נגיד סביבות חנוכה?). אבל ממש לא בכיוון של מה שהיה עד עכשיו. משהו קטן יותר עם ציוד נורמאלי בלבד ואנשים וותיקים יותר. אחרת נצטרך למצוא מקום ממש גדול ולשמור על ציוד ב-7 עיניים :)

Anatoli.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם מוזמן?

;D

פורסם
  • מחבר

משהו קטן יותר עם ציוד נורמאלי בלבד ואנשים וותיקים יותר.

Anatoli.

חחחח סתם דור נראה מה יהיה :)

פורסם

אם תעשו את זה באיזור חנוכה יש מצב שאבוא.

אשתדל להביא ציוד גם כן, תלוי אם אבוא עם רכב או לא.

פורסם

משהו קטן יותר עם ציוד נורמאלי בלבד ואנשים וותיקים יותר.

פורסם

מהן ההגדרות לציוד נורמאלי?

;D

פורסם
  • מחבר

דור התכוון לכך שלציוד שלך יש סופר יכולות, אז צריך ציוד נורמלי ;D

פורסם

חחח

לא נורא, אני אביא מה שאוכל, אשמח לשמוע גם ציוד שאיננו "סופר ציוד"

;)

(אני אפילו לא יודע אם אמרתם את זה בלעג או אירוניה או לא, אבל מה זה משנה)

פורסם

יוסי, תחדש על המגבר! נראה ממש טוב! קטן וחמוד.. ;D

בנוגע למפגש, אני כבר כבר זמן תהיתי אם יבוא מפגש נוסף אחרי האחרון ומה שקרה בו. אז יש מקום לחבר'ה חדשים? (אם זה באמת יצא בחנוכה אני אצטרך לראות איך זה יוצא לי מבחינת זמנים ותאריכים. אני גם אבוא עם ציוד "קל" אבל בעיקר להיתרשם מהציוד של המומחים! :smile1:)

דרך אגב, שכחתי לשאול- מה המקור אודיו שלך יוסי? CDP? PC? פטיפון? נגן נייד? חיה אחרת לא מוכרת?

ושוב פעם, תתחדש, נראה באמת טוב מאוד! :xyxthumbs:

נ.ב-

יש מצב בעתיד נראה גם מנורות אחרות במקום המקוריות במגבר? ::)

פורסם
  • מחבר

המקור שלי כמו שרואים בחתימה OMZ 2.5 DAC שמקבל דיגיטלי מכרטיס קול Revolution 5.1.

בנוגע למנורות שאלה טובה-

לפי היצרן ולפי התרשמויות שונות של אנשים בהד פיי המנורות מצויינות ומתקרבות ל90% מהפוטנציאל האפשרי של המנורות הכי יקרות.. המגבר הוא special edition לגרסת IV (חבל שלא הזכרתי את זה) ולכן המנורות בו טובות משמעותית מהגרסה הרגילה.

אני אחד שלא מת על תחזוקה שוטפת ומעדיף SS על מנורות, אז אני יודע שהמגבר הבא שלי (בעוד שנתיים לפחות שאני אשתחרר) יהיה Hi-End SS כמו רודיסטור או B22.

מה שכן אני חייב לומר שלמרות הנ"ל, הצליל של המגבר פשוט מצויין וביחד עם הDT880 יש סינרגיה מעולה.

המנורות שמגיעות בSE שיש לי הן

Power - 6H30PI (הגדולות)

Driver - Mullard M8100

פורסם

דרך אגב,

מה השיקולים שלך היו לקחת דווקא את המגבר הזה ולא נניח את הDARKVOICE ?

(שגם כן מקבל ביקורות מצויינות ונחשב לא יקר)

אני מדבר על הDV כמו ה332 או 336 או אפילו ה337 (אני שוקל לקנות את ה337SE - הוא ממש מפלצת בכוח שלו, הוא בעצם שני 336 מחוברים יחדיו, ועם עוד כמה שיפורים)

פורסם
  • מחבר

גם שאלה טובה.

המחיר למשלוח של מוצרי DARKVOICE לישראל הוא 130$ וזה ממש מוגזם לעומת המחיר שלהם.

התרשמתי מליטל דוט כחבר'ה שיודעים עניין והשירות לקוחות שלהם מעולה, חוצמזה המגבר נראה מגניב לאללה :P

רק מה בגלל שהמכס קנס אותי והסכום ששילמתי בסוף גבוה מאוד, אני קצת מתחרט שבדיעבד לא קניתי Woo Audio 3+ אבל אי אפשר להיות חזיר ואני ממש אוהב את המגבר הזה.

בקרוב כמה משפטים להשוואה לאקווה, חלקכם יופתעו מהמסקנות.

פורסם

יהיה לך קצת קשה להשוות מול AQUA שהוא לא פה מולך, לא?!

ומעניין אותי גם המגבר AQUA המשופר שלי מול זה.

אצלי דברים ששופרו הם לדוגמא ספקי כוח טרודיאלים חזקים יותר

רצפה (שקט רקע כלומר) טוב יותר

פוטניצאטר איכותי ומאוזן יותר

חלקים פניימים שקצת שונו ושופרו (כבלים, טרזניסטורים וFILM וכו')

ועוד.

מעניין יהיה.

וWOO AUDIO מעולים, אם כי נראה לי שאלא אם אתה לוקח אחד מהמוצרים היותר יקרים שלהם, הייתי מעדיף במחיר בינוני לקחת את ה336 של DV לדוגמא.

נראה לי שאם הייתי קונה היום מגבר, ולא רוצה להוציא נניח אלפי דולרים, אבל עדיין משהו סופר חזק ואיכותי, הייתי הולך על ה337SE (אבל זה רק הדעה שלי כמובן)

פורסם

אם עושים מפגש תעשו איפשהו באמצע שגם אנשים מהצפון יבואו. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

יהיה לך קצת קשה להשוות מול AQUA שהוא לא פה מולך, לא?!

צודק, אבל אני מכיר אותו טוב מאוד. בגלל זה אתה לא תראה השוואה מפורטת אלא כמה משפטי סיכום שלי על המעבר למנורות.

בנוגע לDV336 במחיר של 240$ ואם המחיר של המשלוח לישראל לא היה גבוה הוא מציאה ענקית ובדרגת מחיר נמוכה ולא בינונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים