עבור לתוכן

זקוק לביקורת על Dell studio 1535 2.0 ATI במחיר של 5700 ש"ח..

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני לפני סגירת העסקה על מחשב דאל סטודיו..

אלו הנתונים: (רק שאני מוסיף זיכרון של 4giga במקום 2G כמו שכתוב במפרט..)

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm

אז רציתי לבדוק איתכם פעם אחרונה מה דעתכם עליו.. ביקורות טובות רעות.. תקלות ששמעתם שיש בו ועוד כל מיני דברים

לפני הקנייה..

שאלה נוספת שלי היא אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל להריץ לי משחקים כמו GTA IV /COD4.. לא חייב על האיכות הכי הכי הכי גבוה אבל שירוץ על איכות נורמלית בלי להתקע ובלי גרפיקה מגעילה..

פורסם

עם כרטיס מסך כזה אני ספק שהוא יצליח להריץ לך כאלה משחקים במיוחד GTA

פורסם
  • מחבר

עם כרטיס מסך כזה אני ספק שהוא יצליח להריץ לך כאלה משחקים במיוחד GTA

מאיזו סיבה של כמות זיכרון נמוכה? כי אם זה בגלל אז אני לוקח גם ככה זיכרון של 4G אז אני "אוסיף" לכרטיס מסך זיכרון על חשבון ה4G.. (או שאני טועה ואין אפשרות כזאת)

ויש אפשרות להחליף את הכרטיס או שהוא מובנה?

ואשמח לשמוע אם יש לך עוד ביקורות עליו (וגם אם יש לעוד אנשים ביקרות אשמח לשמוע)

תודה!!!!!!

פורסם

בכלל לא קשור לזיכרון הכללי או של הכרטיס מסך.

בכל אופן, 700 ש"ח תוספת בישביל 4GB זיכרון זה המון לדעתי ואלא אם כן אתה בטוח בטוח צריך את זה - תוותר.

לגבי הכ.מסך - הוא פשוט חלש כי..הוא מובנה והוא חלש, אין הרבה מה להרחיב בנושא.

פורסם
  • מחבר

בכלל לא קשור לזיכרון הכללי או של הכרטיס מסך.

בכל אופן, 700 ש"ח תוספת בישביל 4GB זיכרון זה המון לדעתי ואלא אם כן אתה בטוח בטוח צריך את זה - תוותר.

אני רוצה את הארבע גיגה האלה מכמה סיבות..

א. המחשב הזה הולך להיות אצלי בלפחות 4-5 שנים הקרובות(שמתוכם 3 שנים של צבא שעוד מעט יתחילו ככה שזה יוצא לאפילו קצת יותר מחמש שנים..) אז אני צריך שהוא יהיה די חזק..

ב. הבנתי שהויסטה ממש כבדה (וכמו שהיא כבדה ככה היא גם גרועה.. אבל אין מה לעשות זה מה שמקבלים עם המחשב) אז זו עוד סיבה שאני מעדיף שתהיה לי כמות של זיכרון גדולה כי אז המחשב לא יתקע וכל זה ויעבוד לי באופן חלק..

אז חוץ מזה שהכרטיס מסך לא משהו.. הכל בסדר במחשב?

פורסם

איך מ-4430 ש"ח אתה מגיע ל-5700 ש"ח על הוספה של 2gb זכרון?!

השיקולים שלך לחלוטין לא הגיוניים לשימושים. אין טעם להשקיע כלכך הרבה כסף בזכרון על חשבון כרטיס המסך אם המטרה של המחשב היא משחקיות גבוהה. זכרון זה רכיב שניתן להוסיף ולהחליף בקלות ובזול (יחסית) בעתיד בעוד כרטיס מסך לא ניתן להחליף ב-99% מהמקרים. בכל מקרה לא תוכל להשתמש בכל ה-$gb האלו ללא מערכת הפעלה של 64bit וזו הוצאה מיותרת.

פורסם
  • מחבר

איך מ-4430 ש"ח אתה מגיע ל-5700 ש"ח על הוספה של 2gb זכרון?!

השיקולים שלך לחלוטין לא הגיוניים לשימושים. אין טעם להשקיע כלכך הרבה כסף בזכרון על חשבון כרטיס המסך אם המטרה של המחשב היא משחקיות גבוהה. זכרון זה רכיב שניתן להוסיף ולהחליף בקלות ובזול (יחסית) בעתיד בעוד כרטיס מסך לא ניתן להחליף ב-99% מהמקרים. בכל מקרה לא תוכל להשתמש בכל ה-$gb האלו ללא מערכת הפעלה של 64bit וזו הוצאה מיותרת.

צודקת סליחה יש באמת טעות בקישור. הקישור ששמתי לא נכון, זה למחשב דומה הקוןדם רק שזה עם כרטיס של ATI הנה הקישור הנכון.

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm

ו[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:26:57

אשמח לשמוע ביקורת שלכם גם על:

"15.4 MSI GX600 Extreme 2.1GHz

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263

קראתי כל מיני ביקורת באינטרנט שגרמו לי לרדת מהMSI..

כמו שזו חברה שטובה בלחות אם אבל לא בניידים.. ושלפעמים החלקים שלהם מזויפים.. ושהמחשבים שבאים לארץ הם מחשבים של חברה לא ידועה עם מדבקה של MSI.. ועוד כל מיני ביקורות רעות על איבורי.. היבואן והמפיץ שלהם בארץ.. שהם עושים כל מיני קומבינות כי הם היבואן אז הם מרכיבים את המחשבים במעבדות שלהם (של איבורי) והם מכניסים חלקים משומשים או חיקוים... ועוד מלא שמועות שרצות...

המון המון המון המון תודה לכולם פה אתם עושים עבודה נפלאה!!!!!!!!!!!

פורסם

אני מנוי למגזין מחשבים בשם PC PLUS החודש היה מבחן של 12 ניידים עד 4500 אלף שווה לך אולי לקנות את המגזין ולראות,בכול מקרה הם אהבו מאוד את GIGABYTE W566N יש לו גם כרטיס מסך חזק יחסית 8400GS כמובן שהוא לא ברמה של כרטיסים למשחקים ואיתו אולי תוכל לשחק על LOW במשחקים,אבל לא כבדים כמו קריסיס וGTA כמו שכניראה יהיה.אולי שווה לך לשקול שכן ישאר לך עודף מ 5700.

הויסטה היא לא כזאת כבדה כמו שעשו ממנה או עושים,עם כזה מחשב לא יהיה לך בעיות,אני עבדתי עם AMD2500 ו גיגה זיכרון,והיה בסדר יחסית המחשב שלך הרבה יותר חזק מהנייח שהיה לי.

המחשב האחרון בהחלט טוב,עם כרטיס לא רע,אבל עוד פעם זה יחסי לניידים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים