עבור לתוכן

התראד הרשמי על מבצע הבטא-טסטרים של Reimage ו-HWzone

Featured Replies

פורסם

יהיה נחמד עם תריצו מוניטור של של המשתמשים המובילים..

• תגובות 186
  • צפיות 20.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלנו בחטיבה ובתיכון יש הרשאות להכל חוץ מפורנו (וגם את את ההגנות שלהם קל לעבור בעזרת ctrl alt del חח)

רק לא ברור לי אם זה פסול או בסדר מבחינת החוקים של hwzone

פורסם

למה יתחלתם עם הפוסט הזה :screwy: יתקנתי תתוכנה ועכשיו אני קצת מפחד מי מה שקראתי כאן :smile1:

פורסם

כמה זמן לקח לכם הבדיקה ?

אני כבר שעתיים מריץ הגעתי רק ל43% בדיקה .

פורסם

חחח הגעתי ל10 אחוז וביגלל שה הWIN XP שלי פרוץ מיצטער זה קצת אסור אבל ביגלל שהוא פרוץ עם SP3 מובנה התוכנה שלהם פשוט ניתקעה לי :lol:

פורסם

זה מבצע נחמד... אבל אני פחות מפחד על הפרטים מאשר מאוכזב מהתאמתו לקהל יעד ספציפי -

עצם המחשבה שהחברה בעצם מחלקת פרס בשווי משכורת שבועית של בנאדם אחד בין כלל המשתתפים בפורום, גורמת לי להמנע -

הרי אם אתה כבר מתכוון לנצח אתה תעבוד כמו חמור עבור פרס בפוטנציאל, כאשר במשרה מלאה אמיתית משכורת שוות ערך מובטחת לך per שבוע

ז"א, אני רואה את זה כמבצע לטכנאים פרטיים וטכנאי מעבדה שתיקון ויעול PC הוא תפקידם (להם זה מאוד משתלם - משכורת + פרסים במקביל)

כנראה שעצם העובדה שמסתובבים להם כאן לא מעט טכנאי PC "פעילים" משכה מבצע זה דווקא לכאן :)

פורסם

לקח לי משהו כמו 40 דקות סהכ

פורסם

כמו שאמרו פה אני גם מוותר...

אין לי סיכוי ואני לא מוכן לחשוף את התכנים שיש לי במחשב ( ;D)

פורסם

איך זה בדיוק הגרלה אם ל 90% מהמשתתפים הפוטנציאלים אין סיכוי לזכות

הגרלה אמורה להכיל את כל המשתתפים, לא?

אז מדובר במבצע הגרלה לטכנאים.

פורסם

לי זה נשמע כמו עסקה שנסגרה בין החברה שמשווקת את התוכנה לבין HWZONE על מנת שהחברה תוכל לבחון את התוכנה שלה :s05:

פורסם

עסקאות מסוג זה או אחר לא נוגעות לנו וזה לא המקום לדון בכך. מציעים לך מבצע - אף אחד לא מכריח אותך.

פורסם

מתי מתחילה ההגרלה הראשונה ???

פורסם

יהיה נחמד עם תריצו מוניטור של של המשתמשים המובילים..

???!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?! בכל אופן נרשמתי וזה נתקע בסריקה על 48 אחוז,

פורסם

לי זה נשמע כמו עסקה שנסגרה בין החברה שמשווקת את התוכנה לבין HWZONE על מנת שהחברה תוכל לבחון את התוכנה שלה :s05:

ואוו, אתה גאון, חשבת על זה לבד לגמרי?

תהיה רציני, ברור שזה שיתוף פעולה בין האתר לבין החברה המפרסמת מאיפה אתה חושב שהאתר מקבל מימון לפרסים שהוא מחלק?

שימו לב שהפרס הוא לא אחד, אלא מחזורי וכל שבוע יחולק פרס אם אני לא טועה (לא צויין במשך כמה שבועות יימשך העניין)

אנשים, lighten up טיפה, כן, זו תוכנה לתיקון מחשבים שזקוקה לבטא טסטרים

וגן, הבטא טסטרים האלה הם אתם, זה לא נקרא ניצול, יש נותן חסות שהאתר מקבל ממנו כסף תמורת פרסום לגיטימי לחלוטין,

ובצורת הגרלה מחליט לחלק פרסים למשתמשים שלו, אני לא מבין איפה הבעיה כאן.

את השיקול האם להתקין את התוכנה ולנסות אותה על המחשב שלכם, אתם עושים,

כמו שהתקנתם את ה beta של רד אלרט 3 כי רציתם לשחק בו, ככה תחליטו אם להתקין את התוכנה הזו

- והסיכונים זהים מנקודת המבט שלי, ה"פרס" ל beta testing שעשיתם ל RA3 היה ההנאה מהמשחק.

הפרס במקרה הזה הם הפרסים המדוברים - מסך או כרטיס מסך לבחירתכם.

עשיתם מזה סיפור מנופח מאוד ועל שום דבר, ועוד מתלוננים שההגרלה "לא לכולם"?

שהיא לא פיירית? יש הגרלה לפי קריטריונים מסויימים שהוחלטו ע"י האתר ונותן החסות,

וזה לגיטימי לגמרי, זה כמו שתהיה הגרלה באתר פורומים של מוזיקאים, והדרישה תהיה ליצור שיר באורך 4 דקות בנושא חרגולים.

נישה היא נישה.

בנוסף -

שימו לב שיש הגבלה לתיקון אחד לשבוע, אתם לא חייבים להיות טכנאי מחשבים ולתזז בין מחשב למחשב.

שימו לב שאתם יכולים (אם בא לכם) לתקן יותר (רק אם בא לכם) אם יש לכם צורך.

שימו לב שהאתר הזה הוא נישתי לאנשי חומרה ומחשבים, אז הגרלה בנישה שכזו היא לא "בלתי צפויה"

ואין מה להתלונן שאתם לא טכנאי מחשבים, בתור משתמשים קבועים באתר בסדר גודל כזה ובנושאים מקצועיים שנידונים כאן יום יום-

אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם יש חבר או שכן או קרוב משפחה עם מחשב גוסס או על סף פרמוט שאפשר לנסות עליו.

פורסם

עסקאות מסוג זה או אחר לא נוגעות לנו וזה לא המקום לדון בכך. מציעים לך מבצע - אף אחד לא מכריח אותך.

זה נוגע בנו אם עושים מאיתנו שפן ניסויים מבלי שנדע מזה :s07:

בכל אופן אני לא נכנס לנושא הזה שאנשים יעשו מה שבראש שלהם וזה הכל, באמת שאף אחד לא מכריח אותנו לעשות שום דבר. :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים