פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים ומה כבר יכולים לקחת מהמחשב שלך? תמונות? סיסמאות לאתרים?לא נראה לי שזה מענין אותם מה הסיסמא של הפייסבוק שלי
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מה מונע ממני ללכת למשל לחוות מחשבים או משהו דומה ולעבור מחשב מחשב ולהריץ את התוכנה?
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים ומה כבר יכולים לקחת מהמחשב שלך? תמונות? סיסמאות לאתרים?לא נראה לי שזה מענין אותם מה הסיסמא של הפייסבוק שליסיסמאות בנק? דוא"ל? VPN אם יש לך?מה לגבי תוכן/תוכנות פיראטיות שאני בטוח שאין לך?מה לגבי השחתת מידע בשוגג? חומר לימודים/עבודה או תמונות אישיות שיאבדו? מערכת הפעלה שתקרוס?ראבאק - מנפנפים לכם בפרס אתם שוכחים מכל כללי האינטרנט ונותנים גישה מלאה למחשב שלכם לאתר עלום שיריץ עליכם גרסת BETA עם הרשאות ADMIN? מה קרה? אם יש לכם "מחשבי זבל" בבקשה אבל לא הייתי עושה זאת עם המחשב האישי שלי.הדבר היחיד לדעתי שעומד מנגד הוא שיתוף הפעולה עם האתר ולכן רציתי לקבל פירוט מהצוות שלנו, לא מ-Reimage עצמם...לשיקולכם.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אני מפחד באמת מהקטע של קריסת המערכת, ואם זה לא היה מפורסם בHW אין מצב שהייתי עושה את זה.אני אנסה את זה ביום חמישי על המחשב בבצפר :]
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים גם אני לא הייתי מתנגד לתגובה ממנהל הפורום פה שאין שום סיכון.. והייתי רוצה לקבל קצת יותר פרטים (זאת פעם ראשונה שהתחרות הזאת רצה? אם כן היו בעיות בעבר ועוד..)ד"א ההגרלה הראשונה מתחילה היום בשעה 12?תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אף אחד מצוות האתר לא יכול ולא ירצה להתחייב ש"אין סיכון" - זו הרי טבעה של כל BETA ולמען האמת גם של 99.999% מהתוכנות בשוק כיום. עדיין, אין כמעט תוכנות להן גישה כל כך מקפת למחשב ואם כן - הן ותיקות ומוכחות בשוק ע"י מליוני משתמשים. מה שרציתי לדעת זה את פרטי המבצע ורמת הסיכון שאנו לוקחים על עצמנו פה לפי מיטב ידיעתו של צוות האתר העוסק במלאכה. ואם לא אמרתי... סחתיין על היוזמה ואחלה פרסים
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים כל הכבוד על היוזמה אבל אין אפשרות לאדם רגיל להתחרות מול טכנאים ואנשים פה שרואים מספר מחשבים ביום, לרובינו יש מחשב שתיים בבית ואין לנו גישה להרבה יותר מזה ולכן אני מוותר מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים יש צדק בכך שאנחנו אמורים לקבל מידע חד משמעי בנוגע לאבטחה של המשחב עליו נרצה להריץ את הבדיקה הזאת.אגב,מה בנוגע לתוכנות אבטחה שמותקנות במחשב האישי ?לא ייווצר איזה קונפילקט בין השניים?למה אין נציג של החברה שיענה על שאלות חשובות כאן?הפרס הוא שולי אגב ביחס לרמת החשיפה של המשתמשים כאן לתוכנה שכזאת.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אף אחד מצוות האתר לא יכול ולא ירצה להתחייב ש"אין סיכון" - זו הרי טבעה של כל BETA ולמען האמת גם של 99.999% מהתוכנות בשוק כיום.כנראה נכון.עדיין, אין כמעט תוכנות להן גישה כל כך מקפת למחשב ואם כן - הן ותיקות ומוכחות בשוק ע"י מליוני משתמשים.כמעט כל תוכנה ומשחק שאתה מריץ הם בעלי הרשאות מלאות... אז אתה לא מנסה אף תוכנה חדשה שאין לה מליוני משתמשים?
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים יש לי רעיון. רק נציג אחד מהפורום ישתתף במבצע. כל שבוע הוא יבדוק מחשב אחד - וכל שבוע יזכה בפרס. בסוף המבצע, הנציג ימכור את הסחורה ויממן מסיבת סופ"ש ענקית לכל חברי הפורום.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים כמעט כל תוכנה ומשחק שאתה מריץ הם בעלי הרשאות מלאות... אז אתה לא מנסה אף תוכנה חדשה שאין לה מליוני משתמשים? ממש ממש לא נכון - אפילו לא קרוב לכך.אני לעולם לא מריץ תוכנה לא מוכרת ולא בדוקה בהרשאות ADMIN על המחשב שלי - בשביל זה יש SANDNOXIE או VMWARE למיניהן ו/או מחשבי "זבל" ישנים.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים איזה כיף שאני עדיין לומד... ויש לי גישה ל 100 מחשבים+.... (זה לא ייצור איזו בעיה נכון?)
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אפשר פשוט ללכת לכיתות מחשבים באוניברסיטה אבל אני בספק אם יהיו לך הרשאות להתקנת ActiveX שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.