פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שלום Reimage,ניסיתי להריץ את הבדיקה על מחשב ואני לא חושב שזאני מצליח...נרשמתי, נכנסתי לאתר שלכם, התחברתי, עשיתי Repair now, זה פתח לי דף עם תרשים כזה כאילו הוא עושה משהו אבל אחרי כמה דק' זה נתקע ולא קורה כלום...(ניסיתי כמה פעמים וגם הורדתי את הקובץ שאתם אומרים שם, סגרתי את הדפדפן, הפעלתי אותו ופתחתי שוב את הסריקה ועוד פעם נתקע...)הרצתי את הסריקה על IE7 וXP Pro.אשמח לעזרה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים טוב אז ככה,הצלחתי בסופו של דבר להפעיל את הסריקה אבל התוכנה כבר עושה Analyze יותר משעתיים!!! (זה תקוע שעתיים על 9%..)אשמח אם תעזרו לי,דניאל.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מסתבר שגילי נרשם להגרלה ודי שכח מזה... הוא התרגל לתקן מחשבים עם ריאימיג' בשבועות האחרונים בחינם ולא חשב על האפשרות שייזכה על הדרך..כשאתה אומר מחשבים, כמה מחשבים הוא סידר השבוע?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הדבר הזה מחק לי את הערכות נושא של הוינדוס!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :bash: :bash: :bash: :bash: אני רוצה פיצוי!
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הדבר הזה מחק לי את הערכות נושא של הוינדוס!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :bash: :bash: :bash: :bash: אני רוצה פיצוי! אתה חי בסרט ? לך תקרא את נושא האחריות פה: http://www.reimage.com/terms-of-use.php
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים ברור שהוא יתקין דברים.. אבל יש הבדל בין להתקין קבצים חדשים ללהתעסק \ למחוק קבצים קיימים..
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים יש לי שאלהאם אני עושה את הרימאג' על מחשב אחר ברשת שלי זה נחשב כרמאות? או שאני יכול?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים לא נכון. השבוע זה השבוע האחרון. ההרשמה להגרלה האחרונה תסתיים ב-23:55 ביום שבת, ה-25 לאוקטובר.סך הכל יהיו 4 הגרלות!
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים שוב,אם אני עושה את הרימאג' על מחשב אחר ברשת שלי זה נחשב כרמאות? או שאני יכול?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים יש לי שאלה:באיזה שפה לשלוח פידבק? כי שלחתי כמה פידבקים זה אחרי זה הראשון באנגלית והשאר בעבריתתמחקו אם אתם חושבים שזה ספאם :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.