פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים חחח הנה המקום לאחל איחולים לשנה החדשה... למישהו או למשהו. אני מאחל לפתיחת סניף רשמי של נינטנדו בארץ מה אתם מאחלים?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שתיפול עליי מזוודה עם כסף בשביל: 1. לקנות WII 2.לקנות PSP 3. לקנות IPHONE 3G 4. להשתיק את המחשב שלי (גם נחשב לקנות לא? ) כן, ככה אני, חומרני ;D אגב, הסמיילים החדשים פשוט קורעים מצחוק : :hizuk: :lamer:
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אושר בריאות כתיבה וחתימה טובה וכו'שנה שבה הפינגים יהיו נמוכיםשנה שנה לא נצטרך לממש אחריותשנה שבה דברים "פשוט יעבדו"
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר שנה שבה אינטל תיכנס לשוק כרטיסי המסך ותיקרע את NV ו ATI לחתיכות קטנות
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים עזוב, אינטל הם סתם :lamer:יםשנה שבה פאנבויז של PS3 ימחקו מן העולם הזה.שנה שבה ה PS3 ימחק מן העולם הזה.שנה שבה XBOX360 יקום וישלוט על העולם!!!שנה שבה NINTENDO ו MICROSOFT יתאחדו כדי ליצור את ה WIIBOX.קונסולה חלומית עם החומרה של מייקרושיט, הרשת שלהם, והמשחקים..
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שנה עם הרבה הרבה MULTICORE, הרבה הרבה מסכי IPS, הרבה הרבה TB פנויים אני עושה מחויבות אישית בכיבוי אש ממש ליד איבורי, יהיה ממש מגניה להציף את החנות שלהם
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שנה טובה לכל משתמשי הפורום, שתהיה זאת שנה נטולת ספאם ומרובת תראדים מועילים\מעניינים\משעשעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.