עבור לתוכן

מקלדת (או סט מקלדת ועכבר) עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה.

חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן.

אשמח להמלצות והצעות.

פורסם

מליץ בחום על הmedia elite מקלדת מצוינת ונוחה..הבעיה היחידה היא שדיי קשה כבר להשיג אותה כי זה דגם ישן..תנסה בקרביץ אני צצאתי שם ביותר זול מהאינטרנט

פורסם

יכול להיות שתסתפק גם ב logitech media keyboard.

מבחינת הנוחות אני חושב שהיא וה- ELITE אותו דבר, פשוט ל ELITE יש עוד קצת כפתורי מדיה ועוד שטויות כאלה.

המקלדת הפשוטה יותר עולה באיזור ה 90 שקל.

עוד אופציה זה לחרוג קצת ולקחת את ה WAVE. אני אישית לא ניסיתי אותה, אבל אנשים אומרים שהיא ממש ממש נוחה.

פורסם

כמו שאמרו למעלה-יכול להיות שתסתפק ב-Media Elite אך במקומך הייתי חורג ולוקח את ה-WAVE .

מקלדת מעולה,נוחה בטירוף,מותאמת למבנה היד ומונעת בעיות פרקים וכאבים (מנסיון אני אומר ),ואם אתה משתמש בויסטה יש לה כפתורים מותאמים.

יש לה כפתורי מדיה אם זה מעניין אותך (אני משתמש בהם דיי הרבה,לא יודע איך זה אצל אחרים).

ממליץ בחום (ובקור :silly: )

תתחדש :]

פורסם

לי יש את ה-Media Elite

מקלדת מצויינת

אבל אם תוכל להוסיף עוד קצת ולקנות את ה-Wave זה יהיה עדיף

שתי המקלדות מצויינות, תחליט מה יותר טוב ונוח לך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. שמתי לב עכשיו גם ל-Media Keyboard 600, שמקוטלגת בצורה די עקומה בזאפ, אבל עולה בדיוק כמו ה-Elite. מישהו מכיר ויודע להגיד מה היא שווה?

פורסם

היא נראת כמו שיפצור של ה-elite

לי נראה שה-elite יותר טובה מבחינת הגודל והצפיפות של המקשים, ה-Media Keyboard 600 נראת ממש קטנה וצפופה

אני הייתי הולך על ה-elite, אבל תחכה אולי יגיב מישהו שיש לו ניסיון עם ה-Media Keyboard 600

פורסם
  • מחבר

אוקיי, נראה לי שהגיע הזמן ללכת לחנות ולנסות לראות את המקלדות האלה מחוץ לתמונות. אני כנראה אקנה את ה-Elite (אם אני אצליח למצוא אותה), וננסה גם לבדוק את ה-Wave.

תודה לכולם.

פורסם

אני ממליץ לך לנסות גם את ה media keyboard הרגילה.

אני כמעט בטוח שמבחינת הנוחות היא כמו ה ELITE, ויש לה כפתורי מדיה וקיצורים בסיסיים (מחשבון, מייל, דף הבית, play/pause, forward/backward, volume)

והיא עולה 2/3 מחיר מה Elite.

אם אתה לא צריך את הפיצ'רים של ה Elite לדעתי אין סיבה ללכת עליה ולא על הפשוטה יותר.

פורסם

יש לי שאלה קטנה - אז אצרף אותה פה נקווה שאני לא נדחף כי לדעתי חבל לפתוח ת'ראד נוסף על שאלה כזאת.

הרעש שהמקלדת שלי עושה כעת פשוט מוציא אותי מדעתי - האם מקלדת ה-WAVE לא עושה הרבה רעש כשמקלידים עליה?

פורסם

היא לא שקטה לגמרי אבל היא מאוד שקטה.. וגם הרעש שהיא עושה אינו מציק.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך לנסות גם את ה media keyboard הרגילה.

אני כמעט בטוח שמבחינת הנוחות היא כמו ה ELITE, ויש לה כפתורי מדיה וקיצורים בסיסיים (מחשבון, מייל, דף הבית, play/pause, forward/backward, volume)

והיא עולה 2/3 מחיר מה Elite.

אם אתה לא צריך את הפיצ'רים של ה Elite לדעתי אין סיבה ללכת עליה ולא על הפשוטה יותר.

סבבה, אני אבדוק גם אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים