פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינגאז יש לי כמה שאלותניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghzלוח Viaהוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארטאז איך אני עושה את זה נכון....ועוד משהו ...יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסקאז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ...תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-))))RT-PRO
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים ברוך הבא VIA אינה החברה שייצרה את הלוח אלא הצ'יפסט הוא שלה והלוח מבוסס עליו. תסתכל על הלוח אם פיזית או בחוברת שלו של איזה חברה הלוח ואם תוכל למצוא את הChipset שם זה יהיה טוב, מקסימום תוריד Sandra כאן ממאגר ההורדות. עוד כמה שאלות: איזה סוג ומהירות זכרונות יש לך? וכמו שנשאל האם המעבד הוא Northwood, כלומר 0.13 מיקרון, או מכונה 2GH A, אם הוא לא אז יכולות הOC שלו חלשות. בכל מקרה אם יש לך אפשרות תעלה את המתח (Vcore) וזה יתן לך יותר יציבות
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים ספור לי אנשים שלא בקהילות החומרה שלא חושבים שNorthwood זה יער בגרמניה. צריך לדובב ולהסביר. אבל בכל מקרה תיקנתי את הבלבול
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים למה אתם כל כך סבורים שיש לו נורט'ווד?! יכול להיות לו גם וולטימט..תוריד WCPUID ותראה אם יש לך 512K בקאש אז זה נורט'ווד אם יש לך 256K אז זה וולטימט.אני דיי סבור שיש לו וולטימט כי סך הכל הוא העלה למהירות באס של 110 והושה לו רסטרט..
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים יש סיכוי אבל לא חובה. לי יש נורט'ווד אבל הלוח המטומטם לא מסכים לתת לזכרונות יותר מ293 שזה קורה כאשר המעבד ב110, ביחס זכרון נמוך יותר אין בעיה להגיע גם ל130
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר טוב יש למעבד שלי 512 cecheוכמו שהבנתי נכון זאת אומרת שהוא 0.13מיקרון או במילים אחרותnorthwood אם הבנתי נכון, צירפתי תמונה.....הלוח שלי הוא לוח VIA כנראה שהם החליטו לייצר גם לוחות מה שמסתבר רעיון לא רע בכללשמעתי שהלוחות החדשים שלהם ממש טובים.לי יש את ה VIA P4PAאת שאר מפרט המחשב שלי אפשר לקרא בפרטים
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר טוב אנשים אחרי הרבה משחק עם הביוס והרבה נסיונות לאוברקלוקינג ;D ה XP שלי מת!!!! ??? היתי צריך לעשות פורמט הXP שלי לא עלה גם אם החזרתי את הביוס למצב בקודם :'( אז מה הבעיה ??? העלתי את המתח והמחשב עלה במהירות של 2.300Ghz :D אחרי 20 דקות המערכת קרסה ..... שיניתי את זה לפחות עומס ומאז הוא פשוט מת אחרי שעתיים וחצי מפרחות של פורמט והתקנת כל המערכת מחדש..... :-\ אני פה שוב.... אז תעזרו לי ......... תודה
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר אם אתה מתכוון כמה מעלות היה במערכתלא נראה לי שהמערכת שלי התחממה יותר מדיילא ממש התעמקתי בטמפרטורהאזל היה משהו כמו 40 של המעבד אולי פחותו 35 מערכת....מה אתה חושב ?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר מה שלא הבנתי זה למה למען השם הXP המסריח הזה של מיקרוב(microsoft)מת לי ....הוא כתב שכנראה יש חומרה חדשה או משהו.....עוד לפני מסך ה WELCOMEואחרי שלוחצים OKהוא עשה ריסטרטשברתי את הראש על זה משהו כמו שתיים עד שנמאס לי וממילא זו מערכת שהתקנתי לפני כמה ימים אז אין משהו חשובאז עשיתי פורמט.....לכמה מעלות בערך צריך להגיע כדי להפוך את המעבד שלי 2.0ל משהו כמו 2.4 (קניתי אחד כזה לחברה שלי לא מזמן אז עכשיו היא מתלהבת שיש לי מעבד יותר מהיר משלי)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה XP פשיט לא עולה אם אני עושה יותר מ 110X20מה לדעתך הבעיה החום או משהו אחר....?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.