עבור לתוכן

מבקש עזרה עם מפרט לעריכה גרפית ללא מסך, עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חל איסור עקרוני על בעלי-עניין לעסוק בקידום ענייניהם כאן. ובנוסף, חלה עליהם החובה להזדהות בפני המנהלים כבעלי-עניין (ומכך - לקבל CT המציין זאת במפורש).

מסקנה : כדי לנהל מו"מ בעניין רכישת הציוד, יהיה עליך לפנות ישירות למקומות שבהם תהיה מעוניין לרכוש הציוד.

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חל איסור עקרוני על בעלי-עניין לעסוק בקידום ענייניהם כאן. ובנוסף, חלה עליהם החובה להזדהות בפני המנהלים כבעלי-עניין (ומכך - לקבל CT המציין זאת במפורש).

מסקנה : כדי לנהל מו"מ בעניין רכישת הציוד, יהיה עליך לפנות ישירות למקומות שבהם תהיה מעוניין לרכוש הציוד.

ובאופן ספציפי לגבי? קבלתי הצעת מפרט מחבר הפורום XTRACT (בעמוד הראשון של ת'רד זה) המבוסס על החנות TMS.

אז מה קורה כאן? מישהו יכול להסביר?

פורסם

לא קורה שום דבר. אותו בנאדם פשוט נכנס לאתר של החנות, ובנה מפרט. (זו אופציה באתר של החנות)

זו פשוט הדרך הכי נוחה למצוא את כל הלקים והמחירים במקום אחד ולבנות רשימה.

בנוסף, החנויות האלה, הם גם חנויות שאנשים כבר קנו מהם כאן בפורום, וזו סוג של המלצה על החנות.

בשביל פרטים וקניה, פשוט כנס לאתר של החנות, וצור קשר עם החנות עצמה.

פורסם
  • מחבר

כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר :)

תודה רבה על המידע ועל העזרה.

אני מאמין שאכן אלך על המפרט של XTRACT ב-TMS.

שנה טובה לכולם!

עריכה: אתם יודעים מה, אני אציק בעוד שאלה אחרונה.

לשם מה אני זקוק בעצם למארז הזה, ANTEC NSK4480 380W, שעולה 430 שקלים?

מה מיוחד בו על פני מארזים ב-150 או 250 שקלים, לצורך העניין?

אם זה אך ורק השקט המוחלט, אני יכול לוותר על זה ולחסוך איזה מאתיים שקלים - ואני בהחלט אשמח אם מישהו ימליץ לי על מארז איכותי אך זול יותר.

אם יש למארז הספציפי הזה יתרונות אחרים ובלוטים שמצדיקים את ההשקעה, אשמח לשמוע מכם.

תודה!

פורסם

מארז זה מומלץ תדיר בעיקר בשל ספק-הכוח המעולה המצורף לו (Antec EarthWatts 380W) - שמחירו, בנפרד, מגיע לסביבות ה-265ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים