פורסם 2003 ביוני 1322 שנים הזזתי את המחשב נקודה ועכשיו כל פעם שאני נוגע מאחורי המארז כדי לנתק או לחבר משהו אז אני מקבל זרם האם זה יכול להזיק לרכיב מסויים במחשב?,בנקודה הקודמת זה לא קרה לי... תודה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים נשמע כמו חשמל סטטי או שיש כבל חשוף שנוגע במארז...אם זה חשמל סטטי זה יכול לפגוע לך בכל הכרטיסים שיש במחשבאם זה חשמל מנקודת החשמל מה שלא ניראה לי שזה זה יכול לשרוף אותך ביחד עם כל המחשב
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר נשמע כמו חשמל סטטי או שיש כבל חשוף שנוגע במארז...אם זה חשמל סטטי זה יכול לפגוע לך בכל הכרטיסים שיש במחשבאם זה חשמל מנקודת החשמל מה שלא ניראה לי שזה זה יכול לשרוף אותך ביחד עם כל המחשבאתה בטוח? כי לחבר שלי יש את הבעייה הזאתי כבר כמה חודשים....
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תראה. זרם כזה זה לרוב חשמל סטטי. הזרם שאתה מקבל הוא פריקה של חשמל סטטי מהמחשב שעובר דרכך אל הריצפה.חשמל סטטי מאוד מסוכן לרכיבים אלקטרוניים כמו מחשבים משום שהוא דופק את הצ'יפים שעל הכרטיסים.זה שלחבר שלך יש את אותה בעיה כמה חודשים לא אומרת שזה לא יכול לפגוע בו עוד יומיים ולהרוס משהו...אם זה קרה רק בגלל שהזזת את המחשב אז המלצתי לך היא להזיז אותו לנקודה שבה הוא לא יטען בחשמל סטטי כל פעם מחדש
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר תראה. זרם כזה זה לרוב חשמל סטטי. הזרם שאתה מקבל הוא פריקה של חשמל סטטי מהמחשב שעובר דרכך אל הריצפה.חשמל סטטי מאוד מסוכן לרכיבים אלקטרוניים כמו מחשבים משום שהוא דופק את הצ'יפים שעל הכרטיסים.זה שלחבר שלך יש את אותה בעיה כמה חודשים לא אומרת שזה לא יכול לפגוע בו עוד יומיים ולהרוס משהו...אם זה קרה רק בגלל שהזזת את המחשב אז המלצתי לך היא להזיז אותו לנקודה שבה הוא לא יטען בחשמל סטטי כל פעם מחדשיכול להיות שבגלל שהחוט של ההערקה מנותק או משהו?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תנסה להחליף את נקודת החשמך שאליה מחובר המחשבאם זה לא עוזר אז תחליף את כבל החשמל של הספק
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר או שאין הארקה בשקע או שהיא לא מגיעה משם אל המחשב.השאלה היא אם זה מזיק למחשב?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אתמול היה פה תרד שבדיוק דיבר על זה, והגיעו שם למסקנות, חבל סתם לפתח את התר'ד הזה, כנס לפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=39656
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.