פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שלום !הייעוד של הנייד יהיה בעיקר בלימודים באוניברסיטה (כתיבת עבודות וכו') - אופיס, אינטרנט, קצת סרטים.יש לי אפשרות להביא את המחשב מארה"ב אז בהמלצות כדאי שיהיו ניידים עם אחריות בישראל,גודל מסך רצוי 15"ולגבי חיי סוללה אני לא בטוח עד כמה זה יהיה משנה אבל תמיד נחמד שיהיה חסכוניהמחיר - עד 750 דולר.אודה לכם אם תוכלו לעזור.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר טוב בעקרון בדקתי כמה דגמים ונאלצתי להיות קצת גמיש במחיריש לי קצת בעיה בהחלטת גודל בעקבות זה שאני סטודנט וצריך משהו לא גדול מידי שלא יכבידהנה הדגמים שבדקתי:Dell xps 1330 יש חשש שגודל המסך קטן מידי Dell studio 1535 - למרות שכנראה שתהיה בעיה עם האחריות, אולי גדול מידי למרות שהוא זול יחסית למפרט העשיר.Lenovo T400 הוא יוצא טיפה יותר יקר אבל לא בצורה דרמטית וכנראה שלא תהיה בעיה עם אחריות. וגם כל היתרונות של חיי הסוללה, מעבד מונטבינה וכו'
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים טובים מאד גם כן. ה-T400 וה-E6400 הם דגמים מתחרים בעלי איכות בניה טובה מאד וחיי סוללה טובים. לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות משלו אבל סה"כ הם ברמה דומה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר טוב בסוף לא יצא להתגמש במחיר של הדגמים הללו ההבדל במחיר קצת משמעותיאני אתמקד בזולים יותר כי סך הכל המחשב יהיה ללימודים אז לא חובה שיהיה עם מפרט רציני בסכום ההתחלתי של 750 דולרהדגם שהתמקדתי בו בעיקר הוא Vosto 1510 יש עוד דגמים שכדאי לי לבדוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.