עבור לתוכן

מסך מחשב 24" למשחקי XBOX360 + צפייה בסרטים מ2 מטר: תקציב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום פורום מסכי מחשב :)

החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר...

במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360...

התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר...

תודה מראש! :-*

פורסם

מסכי "24 אחרים ברמת המחירים הזו לא מתחרים באיכות התמונה של ה-Dell. אתה יכול לקחת מסך פשוט יותר כגון ה-Samsung T240 אבל אני הייתי ממתין ורוכש את הגרסה החדשה של ה-Dell, שלדעתי לא תימכר בהרבה יותר מ-3000 ש"ח.

פורסם

מתי הם אמורים להגיע ?

והם מגיעים גם בגרסאות 22 ? ומה יהיה המחיר שלהם ?

פורסם

שלום פורום מסכי מחשב :)

החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר...

במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360...

התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר...

תודה מראש! :-*

גם אני מעוניין,

זה אתה מפורום גיימר שמזריע על כל דבר,

ונראה לי שהT240 במחיר שלו שווה את הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים