פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר אממ אני בנתיים על FS2004 לא FSX ככה ש- E6750 מספיק בהחלט.גם ל- FSX הוא מספיק.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4503מה אתם אומרים על הגירסה הזאת של ה- 9800GTX+???
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים דיברתי כמובן על גירסאת הXXT. (או איך שהיא לא נקראית)יש לה OC גדול, קירור משופר... בפוקס פיסי היא גם עולה 100 שקל פחות..אני מניח שלא סתם אתה המלצת עליה במדור המומלצים שלך...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים נכון יש לה OC חמוד אבל הקטע זה שאתה מקבל מוצר שבניגוד לחברה כמו EVGA אין לך הרבה האחריות עליה, בטח לא אחריות לכל החיים במעבדות כמו שEVGA נותנים, שלא לדבר על שירות שידרוג עתידי מה שEVGA עושים, ההבדל בביצועים בין שהחברות הוא כל כך זעום ולא מורגש ככה אני חושב שעדיף במקרה הזה EVGA על פני טווינטק
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אחריות לכל החיים? אתה בטוח?בכל מקרה, בפוקס פי.סי הגירסא של טווינטק יותר זולה ב100 שקל... שווה, לדעתימה הכוונה בשידרוג עתידי, אם אפשר לדעת?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים כן, אחת משלושת החברות הגדולות בעולם לכרטיסי מסך, יחד עם XFX וBFGכל אלה נותנות לך אחריות לכל החייםEVGA נותנת אפשרות מעניינת שאם אתה קונה כרטיס ועוד שנה ייצא כרטיס שאתה רוצה אתה יכול להחזיר את הכרטיס לחברה, לשלם את ההפרש ולקבל כרטיס חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.