עבור לתוכן

כמה יעלה מסך טוב ''20 - ''22?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי.

על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב)

עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל),

בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות..

או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי.

מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב

מבחינת הגודל ''20 - ''22

פורסם

המליצו בעבר (אני חושב שגם לך) על ה-HP LP2065, שלפי נתונים מסוימים אף עדיף על ה-2007FP.

ניסית לברר עם נקסטופ האם יש להם מלאי של ה-HP או ה-DELL? אני מבין שירושלים זה לא הכי נוח לך, אבל מסך זה לא משהו שאתה קונה/מחליף כל שבוע.

ויש גם ה-LG L2000CP שאמור להיות יותר זמין.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704710

פורסם
  • מחבר

אני חייב להבין לא משנה לאיזה סכום אני יגיע אין מסך טוב שאפשר שזמין ברוב החנויות ?

לכל מסך טוב צריך לעבוד קשה ?

חשבתי שהקושי שלי במציאת מסך היה הסכום כלומר רציתי מסך טוב במחיר טוב וה dell הוא ממש מציאה אבל גם חשבתי (ואולי טעיתי) שלא צריך להיות יותר מידי קשה למצוא מסך טוב במחיר גבוהה יותר.

כיום קיימים בכלל מסכים ב 2000 - 4000 ש"ח שנחשבים לטובים (גם לצרכים של עיצוב גרפי) וזמינים ?

ואם אכן הברירה היחידה שלי זה ללכת לירושליים השאלה היא לא רק קניית המסך אלא גם ממימוש אחריות במידה ויש בעייה לאן פונים לרוב <?

מי שנותן את האחריות על המסכים זה החנות או היבואן ?

כי אם הקנייה היא חד פעמית אבל יש מעבדה לתיקון זמינה באזור המרכז זה לא כזה נורא אבל אם גם מימוש אחריות מתבצע בירושלים אז זה הופך כבר את העסקה ללא שווה בעליל.

[br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 12:44:28

אגב לגבי ה LG הבנתי שהבעייה איתו שאף אחד לא ניסה אותו לפחות ממה שראיתי בפורום לפחות לא נתנו כאן ביקורת מקצועית

כלומר הדבר היחיד שאפשר להסתמך עליו זה הנתונים על הנייר וזה כבר בעייתי.

אם קיימת ביקורת רצינית עליו בפורום אפשר להפנות אותי לשם ?

ואז נשאלת השאלה מה עדיף ה HP או ה LG נשקלל עם זה את פקטור הזמינות ונראה לאיזה מסך כדי ללכת

(אגב כשדיברתי עם nextop הם אמרו שאין להם את ה dell 2007fp) מה שמשאיר באמת רק את ה HP או ה LG אפילו אם אני מוכן להגיע לירושליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים