עבור לתוכן

אלבומי הבי מטאל\ רוק....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה עובד ככה, אני לא משתמש בזה בשביל זה.

אני משתמש בזה בשביל למצוא אלבומים מעולים בסגנונות שאני אוהב. עד עכשיו מצאתי עשרות אלבומים כאלה.

אני סומך על האתר הזה מכיוון שבניגוד לכל האתרים האחרים שמוצאים בשבילך מוסיקה שאתה אוהב, פה האלבומים בד"כ מדורגים ע"י מאות או אלפים של אנשים לכן הסיכויי של למצוא אלבום גרוע ברשימת הTOP של סגנון מסויים

שואפים לאפס, עד עכשיו אני לא יכול להגיד שלא היה אלבום אחד שהשגתי בעזרת האתר שהתאכזבתי ממנו.

אני משתמש באתר גם כשאני שומע על להקה שאני לא מכיר/לא התעמקתי בה עד עכשיו ואני רוצה לנסות אותה אני מריץ חיפוש שלה באתר בשביל א. לדעת איזה אלבום הכי טוב שלה לפי דעת הרוב (שלרוב קולעת) ואותו בודק ראשון על מנת להתרשם מהלהקה ב. לראות את הציון המשוכלל של אותו אלבום מה שלרוב נותן אינדיקציה על איכות האלבום.

אני לא אוהב (לרוב) לשמוע שירים בודדים של אמן מסוים, אני מעדיף לשמוע אלבום שלם, יכול להיות שאתה שונה ממני בקטע הזה אז האתר פחות בשבילך.

האמת גם אני מעדיף לשמוע אלבומים שלמים....

הבעייה היא שיש סיכוי גבוה שחלק גדול מאותם אלפי מדרגים הם פאנסבויז שלא ממש מבינים מהחיים שלהם ומדרגים כל דבר שנשמע להם חצי נחמד בתור משהו 4 או 5... לדוגמא האלבום "לד זפלין 4" מדורג הרבה יותר גבוה מפיזיקאל גראפיטי, שהייה טוב יותר (לפי דעתי...)- כנראה רק בגלל The Battle of Evermore וStairway to Heaven, שהם שירים ענקיים ללא ספק, אבל בתור אלבום- אני לפי דעתי פיזיקאל גראפיטי טוב יותר :nixweiss:

ועוד דוגמא- רוקה רולה של ג'ודאס פריסטס והאלבום בלאק סאבאת', לפי דעתי צריכים להיות גם מדורגים גבוה יותר....

likantrop- אתה הורג אותי עם הרשימות האלה.... אני אעבור על זה מחר....

ולא שאף פעם לא שמעתי את השם "אריה", פשוט מחצי שיר שהשמיעו לי זה נשמע לי רועש מידי ולא בסגנון שלי.... אני מעדיף יותר את הסגנון הישן והקלאסי של ההבי מטאל, ורצוי עם מבטא בריטי :)

וכבר כתבתי- גראג' זה לא ממש הסגנון שלי... אני אוהב את מאסטר אוף פאפטס, חצי מהאלבום השחור, והשאר נשמעים לי יותר מידי רעש- אפילו שזה רק מטאליקה (שהיא לא להקת הגראג' רועשת במיוחד....)

לגבי אודיופיל- HEEL YEA... יש לי יותר מ20 גיגה של מוסיקה חה חה... אני קצת לא מעודכן... עכשו בדקתי וזה התנפח לקצת יותר מ35 גיגה :jump1:(באיכות ממוצעת של 192K), דיסקוגראפיות שלמות, ושמעתי כמעט הכול... יש לי כל כך הרבה מוסיקה שאם התחלתי מסידור תיקיות "רוק", "בלוז", ו"קלאסי", עכשו יש לי איזה 5 תת קטגוריות בתקייה של הרוק (כשחלק מהחומר מתקיית "בלוז" עבר לאחת מהקטגוריות של ה"רוק" :silly:), ובכל תיקייה יש סביבות ה10 תיקיות עם אוספים\ דסקוגראפיות של אומנים...

עכשו אני רוצה לעשות אוסף של סביבות ה350 שירי רוק והבי מטאל, ואחרי שזה יהייה סגור (אני מקווה עד אחרי החגים), אני רוצה להתחיל לעשות רשימה של שירי בלוז+ בלוז רוק (יארדברדז, רולינג סטונז, הנדריקס, בו דידלי, B B קינג.....) אחח... אני כבר מחכה ליום הזה שיהיו לי רק 3 תיקיות בMP3 שלי, ובלי לשחק הרבה אני רק אצתרך ללחוץ על פליי וללכת לישון :)

ומישהו יכול הסביר לי ממתי ה"סמיילי" הזה נמצא בעמוד של הסמילים?! (WTF?!)

:ladysman:

• תגובות 88
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

stadium arcadium

כמו כל יצירה אחרת של RHCP, פשוט עשה לי את השנתיים האחרונות..

עוד משהו?! בתיאבון חברים עם האלבום החדש של AC/DC!

Black Ice :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

פורסם
  • מחבר

מצטער, אבל:

RHCP נחמדים, אבל לא מתאימים לי- לא בסגנון וגם לא באיכות

AC\DC גם נחמדים, אבל אני לא מסוגל לשמוע את הזמר שלהם... FFS! איך דבר כזה חושב שהוא יכול לשיר?!

פורסם

KATATONIA

דיסק

VIVA EMPTINESS

טיפה סבלנות, ותבין מזה אלוהות.

פורסם
  • מחבר

תגידו, מה לא הייה ברור ב-

הסגנונות שאני מחפש זה פסיכודאלי (AKA ביטלז\ קרים\ יארדבירדז), רוק "רך" (AKA קרים\ביטלז\סטונז\REM\ חלק מהמוסיקה של בלו אויסטר קאלט\ דורז), רוק כבד (זפלין, אירוסמית'), הבי מטאל (דיפ פרפל, סאבאת', מיידן, פריסט, אוזי אוסבורן המלך), טראש בלי גרולינג ולא חרטא (מאסטר אוף פאפטס של מטאליקה, לדוגמא), קולג' רוק (נירוונה, REM...)

כמובן שאין טעם להמליץ על אלבומים של הלהקות שהזכרתי אלא אם זה משהו באמת מומלץ שפשוט חייבים לבדוק שלא התפספס...

איפה אנשים רואים ברשימה הזו גוטי, דום, אלטרנטיבי ושאר ירקות? :s07:

פורסם

תשמע IG , להכין פלייליסט תמיד תוכל .

לפי דעתי תארגן איזה הרדיסק גדול , ותקנה את כל הלהקות המוממלצות בתראד הזה

ככה תיהיה לך ספריית רוק לתפארת :xyxthumbs:

ד"א מה עם אליס ? שמעת ? :)

פורסם
  • מחבר

יופי שתהייה לי ספרייה... ומה אני אעשה עם הכול? כבר יש לי יותר מ35 גיגה, ולא יוצא לי לשמוע 80% מזה בשוטף... (פאק, זה איזה חודש של מוסיקה... :P)

אליס עוד לא שמעתי... כנראה בסופ"ש הבא... (הייתי שומע ברכבת ביום רשאון, אבל נדפקו לי האוזניות של הMP3 :pissed:)

פורסם

עכשיו נזכרתי בעוד שיר שאני פשוט חייב להמליץ עליו, למקרה שאתה לא מכיר.

Opeth - A Fair Judgement

http://il.youtube.com/watch?v=EmUKzDiabxU&feature=related

הם משכו את הפתיחה קצת יותר מידי, אבל זה שווה את זה!

דרך אגב, זה רק אני או שאמרת שמטאליקה זה גראנג'?!

פורסם
  • מחבר

:-X

אכן... טעות שלי... משום מה, אני תמיד מתבלבל בין גראג' לטראש :P

מה שכן, שניהם לא בראש סדר ההעדפות שלי...

לגבי השיר- יותר מידי דום... סגנון השירה הזה מרדים אותי... וגם נשמע יותר מידי גיי.... אבל בסך הכול שיר יפה...

פורסם

Grunge Man

Not Garage

פורסם
  • מחבר

סמנטיקה... בעברית זה נכתב אותו הדבר... (עד כמה שידוע לי, לא ממש מבטאים את הN....)

פורסם

96 QUITE BITTER BEINGS

ESCAPE FROM HELLVIEW

:xyxthumbs:

פורסם

סמנטיקה... בעברית זה נכתב אותו הדבר... (עד כמה שידוע לי, לא ממש מבטאים את הN....)

Then Your Wrong

GRUNGE

You Write With The N And Say With It too

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים