פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הרגע קיבלתי לראש השנה את האלבום של הפו פייטרס, echoes, silence, patience & grace. נראה איך הוא עריכה:אלבום טוב לטעמי
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אולי זה לא ממש ראוי לאוסף שאתה מתכנן,אבל אם אתה אוהב פרוגרסיב, על בסיס הבי, אבל שנוטה יותר לת'ראש,ממליץ לך בחום לשמוע את NEVERMORE,הבסיס הוא ת'ראש, אבל הוא מחוזק ע"י פרוגרסיב,והווקאלס מושפעים הרבה מאד מפאוור והבי.נסה את האלבום THIS GODLESS ENDEAVORזה מתחיל מאוד ברוטאלי ועצבני, אבל תן לזה כמה שמיעות, שתגיע לסולואים ולחלקים האקוסטיים והקלינים, אתה מאד תהנה
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר אז זהו, שלא ממש... מבחינתי זה יותר מידי רעש... כמו שכתבתי לפני כמה הודעות- אני לא הכי אוהב טראש ומעדיף הבי מטאל קלאסי (כן, גם פאוור, בד"כ, זה כבר יותר מידי)... כשמתחילים לערבב פרוג. עם טראש והבי מטאל זה כבר יותר מידי, ושום זמר לא ישנה את זה :-\
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים תשמעDEATH MAGNETIC , אפשר לומר שהוא שווה שמיעה , אבל בין להגיד את זה ושהוא שיפור מהאלבום הקודם , ST ANGER, לבין להגיד שMETALLICA התעלו על עצמם וכו' והאלבום הכי טוב שלהם וכו', זה כבר מרחק של שנות אור כי זה פשוט לא נכון , האלבום סביר ותו לא אני שוב יחזור להמלצתי , תנסה לשמוע PROGRESSIVE ROCK, זה טיפה טיפה דומה ל PROG METAL , רק בלי GROWLS , אולי אתה תאהב את זהתנסה במיוחד את SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND PART 1 +2 , גם DT מאוד טובים , תנסה את האלבום AWAKE , מאוד אהבתי!נ.ב אני מצפה לעדכון בנוגע לאוסף! אולי אני ימצא כמה דברים שאין לי
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר בפרוג. הבי מטאל אני שומע רק את TOOL- השאר לא ממש אהבתי.לגבי פינק פלויד- שמעתי בזמנו את כל הדיסקוגראפיה שלהם, ותקופה מסויימת הייתי שומע אותם די הרבה- עכשו אני כבר הרבה פחות מתרשם מהם- נחמד לשמוע מידי פעם, אבל דורשים מצב רוח מאוד מסויים...
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אתה מתכוון בטח ל part I-V אני בדיוק מאזין לשיר הזה, הוא פשוט ענק!! עריכה: IG, לגבי פינק פלויד, היא להקה של תקופות, ולכן ישנם אלבומים המתאימים למצב רוח אחד, ואילו האחרים למצבי רוח אחרים. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר ולך חפש מה מתאים לך עכשו דיפ פרפל\ לד זפלין\ קינקס\ אוזי אוסבורן המלך וכו' מתאימים לכל מצב
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים למען האמת, זאק ווילד עם no more tears פשוט ענק זה שיר באמת לכל מצב רוח - אם אתה שמח - ישמח אותך יותר! ואם אתה לא שמח - אתה תהיה שמח אוזי ענק למען האמת, אני אוהב אותו יותר באוזי אוסבורן[זאת אומרת, בסולו חח] מאשר בלק סאבת'.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר זה הפליי ילסט של "הרשימה"- אבל זה עדיין לא סגור... חג שמח! [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני בד"כ לא מגיב להודעות בפורומים אבל כאן הייתי חייב.ממליץ בחום על Supertramp, פרוגרסיב, ארט, פופ רוק מה 70s 80s אבל פעילים גם היום =]עוד להקה מעולה היא NIGHTWISH,פאוור מטאל/מטאל סימפוני, אני אישית מאוד אוהב את האלבומים: Dark Passion Play ו Once (כאשר DPP הוא האלבום החדש שלהם עם הזמרת החדשה, וONCE הוא אלבום מתקופה יותר ישנה שלהם עם טיארה).
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים יש אלבום ספציפי? כי מכמה שירים ששמעתי- זה יותר רעש ממוסיקה האמת כל האלבומים אבל האחרון Gods of War פשוט מדהים.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מתאים ונכנס לרשימה טוב, אני אתן רשימה חלקית, יש עוד שירים שסימנתי בפאנדורה אבל לא יצא לי להכניס לפלייליסט עדיין. Andy Timmons - Redemtion Deliver Us Blues Saraceno - Pretty People Chewing On Crayons Dave Edmunds / Love Sculpture - Sabre Dance Eric Johnson - Righteous Gary Hoey - Frankenstein Desire Motown fever Peace Pipe Joe Satriani - Super Colossal כל מיני אחרים John Petrucci - Curve Michael Lee Firkins - Hula Hoops Space Crickets Steve Morse - Air On A 6 String Vinnie Moore - Defying Gravity Lifeforce Cryptic Dreams Chris Duarte - Like Eric 101 C-Butt Rock Link Wray - The Sweeper Ratatat - Seventeen Years Wildcat חלק מהם די קשים להשגה.. וכמו שאמרתי לך בפעם שעברה - לא נוח לעבור על הפלייליסט שלך ככה, תצלם תמונת מסך של תייקית השירים ממוינת לפי אמנים או משהו כזה.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר טוב, אני אתן רשימה חלקית, יש עוד שירים שסימנתי בפאנדורה אבל לא יצא לי להכניס לפלייליסט עדיין.Andy Timmons - Redemtion Deliver UsBlues Saraceno - Pretty People Chewing On CrayonsDave Edmunds / Love Sculpture - Sabre DanceEric Johnson - RighteousGary Hoey - Frankenstein Desire Motown fever Peace PipeJoe Satriani - Super Colossal כל מיני אחריםJohn Petrucci - CurveMichael Lee Firkins - Hula Hoops Space CricketsSteve Morse - Air On A 6 StringVinnie Moore - Defying Gravity Lifeforce Cryptic DreamsChris Duarte - Like Eric 101 C-Butt RockLink Wray - The SweeperRatatat - Seventeen Years Wildcatחלק מהם די קשים להשגה..וכמו שאמרתי לך בפעם שעברה - לא נוח לעבור על הפלייליסט שלך ככה, תצלם תמונת מסך של תייקית השירים ממוינת לפי אמנים או משהו כזה.אני מעלה את הצילום בחלקים כי התמונה יצאה גדולה מידי...יש מצב שאתה מצמצם קצת את הרישמה? אתה יכול להוריד ישר את אלה שנשמעים אלקטרוניים מידי (אני מכיר כמה שירים כאלה של סטריאני וחלק מהאחרים, ואני לא אוהב את הסיגנון הזה...)[br]פורסם בתאריך: 29 ספטמבר 2008, 23:36:30.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים איזה מהשירים הנ"ל נשמע לך אלקטרוני?אולי רק השניים האחרונים (של Ratatat) נשמעים ככה קצת, אבל אני לא יודע כי אני לא שומע אלקטרונית, אז אין לי למה להשוות.ואני לא יודע איך אפשר לצמצם את הרשימה הזאת, כי אני לא מכיר את הטעם שלך. כל אמן מהרשימה נשמע קצת שונה, תן לכל אחד צ'אנס.פשוט תשיג את כולם ותוסיף לפלייסיט הכללי שלך, אם אחרי כמה שמיעות משהו ימאס עליך תזרוק אותו..[br]פורסם בתאריך: 30.09.2008 בשעה 00:29:06צירפת את הרשימה אחרי שהתחלתי לכתוב את ההודעה הראשונה.אלה שירים שלדעתי צריכים להיות ברשימה שלך,לא יודע אם שמעת את השירים האלה ולא אהבת, או שפשוט לא יצא לך לשמוע אותם..:AC/DC - Rock And Roll Ain't Noise Pollution The Razor's Edge Thunderstruck You Shook Me All Night Long Highway To HellAlice Cooper - School's OutDeep Purple - Demons Eye Hush I Need Love Into The Fire Love Child Never Before Perfect Strangers Rat Bat Blue Speed King Storm Bringer Under The Gun Woman From Tokyo Wring That NeckGuns N' Roses (אני זוכר שאמרת שאתה לא מת עליהם, אבל שני אלה הם קלאסיקות) - Dont Cry Paradise CityIron Maiden - Dance of Death Fortunes Of War The Clansman The Evil That Men DoKiss - Rock And Roll All NiteLed Zeppelin - אישית אני ממליץ על כל הדיסקוגרפיה Living Colour - Cult of PersonalityMountain - Mississippi QueenMuse - תן להם עוד צ'אנסOzzy Osbourne - Bark At The Moon Flying High Again HellraiserPearl Jam - Alive Even FlowPink Floyd - Young LustQueen - Don't Stop Me Now Fat Bottomed Girls Seven Seas Of RhyeRage Against The Machine - Bulls On Parade Killing In The Name OfTenacious D - The MetalThe Doors - Break On Through (To The Other Side) Touch MeThe Gone Jackals - LegacyThe Knack - My SharonaThe Who - The SeekerThe Yardbirds - Over Under Sideways Down Shapes Of Things Stroll On (ממש ממש מומלץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.