עבור לתוכן

אלבומי הבי מטאל\ רוק....

Featured Replies

פורסם

כחלק ממאמצי לשפר את רשימת ה"BEST OF ROCK" שחיברתי לפני כמה חודשים, אני מחפש אלבומים נוספים שאולי פיספסתי.... להקות "מובנות מאליו" כמו דיפ פרפל, זפלין, סאבאת', מיידן וכו' אין טעם לכתוב. להקות "אקזוטיות" יותר, ופחות מוכרות זה הכוונה.

הסגנונות שאני מחפש זה פסיכודאלי (AKA ביטלז\ קרים\ יארדבירדז), רוק "רך" (AKA קרים\ביטלז\סטונז\REM\ חלק מהמוסיקה של בלו אויסטר קאלט\ דורז), רוק כבד (זפלין, אירוסמית'), הבי מטאל (דיפ פרפל, סאבאת', מיידן, פריסט, אוזי אוסבורן המלך), טראש בלי גרולינג ולא חרטא (מאסטר אוף פאפטס של מטאליקה, לדוגמא), קולג' רוק (נירוונה, REM...)

כמובן שאין טעם להמליץ על אלבומים של הלהקות שהזכרתי אלא אם זה משהו באמת מומלץ שפשוט חייבים לבדוק שלא התפספס...

• תגובות 88
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שיהיה מיותר לציין את R.I.P הפסיכי של מגהדת'?

תבדוק את Alter Bridge יש להם חומר לאשך,אם אתה עוד לא מכיר, זה דיי מטאל,אין גראולים,טראק גיטרות דיי מהפנט.

פורסם
  • מחבר

מגהדת'-יותר מידי רעש

השני יבדק.

תודה.

פורסם

לא זוכר כבר מה המלצתי לך בפעם שעברה..

AC/DC י(Back in Black אם אתה חייב אלבום מסויים)

Eric Clapton

The Who

אני יכול להמליץ על כמה אינסטרומנטלים טובים אם אתה בקטע.

אני ממש ממליץ על Pandora (האתר), אפשר לגלות שם שירים ואמנים ממש טובים ולא מוכרים שבחיים לא היית מוצא בלעדי האתר הזה.

פורסם

תנסה את Accept

פורסם
  • מחבר

לא זוכר כבר מה המלצתי לך בפעם שעברה..

AC/DC י(Back in Black אם אתה חייב אלבום מסויים)

Eric Clapton

The Who

אני יכול להמליץ על כמה אינסטרומנטלים טובים אם אתה בקטע.

אני ממש ממליץ על Pandora (האתר), אפשר לגלות שם שירים ואמנים ממש טובים ולא מוכרים שבחיים לא היית מוצא בלעדי האתר הזה.

עד כמה שאני זוכר- פנדורה חסום לכל מי שלא בארה"ב.... והשאר כבר המלצת :)

תנסה את Accept

מה זה?

להקה או אלבום, ואם זה אלבום, אז של מי?

פורסם

אם אתה בקטע של רוק מתקדם, נסה את FRAGILE ואת THE YES ALBUM של הלהקה YES.

אם כבר הזכרת את נירוונה נסה להקות כמו ALICE IN CHAINS, PEARL JAM וSOUNDGARDEN.

פורסם

יש את כל האלבומים של CKY אבל באחרון הוא קצת יותר "הבי" אבל אין שם גרוגלינג וזה רוק "רגיל" אפשר להגיד.

יש גם את BLACK LIGHT BURNS שיש להם 2 אלבומים, אחד אלבום ראשון והשני הוא אלבום קאוורים.

הם לא ממש מוכרים בארץ(כמו רוב הלהקות הרוק).

פורסם

ממליץ לך דחוף ALICE IN CHAINS

השירים שלהם פשוט לא נמאסים

אלבומים מוצלחים שלהם :

DIRT

FACELIFT

JAR OF FLIES

SAP

UNPLUGGED

Alice in Chains Alice in chain

http://en.wikipedia.org/wiki/Alice_in_Chains_discography

פה זה הדיסקוגרפיה של אליס , אם אתה מחפש רק את השירים המוצלחים , תקנה רק את רשימת הסינגלים בלינק

כל מי שמחזיק מעצמו אוהב רוק סיאטל(גראנג' ) חייב את האלבום הזה

http://en.wikipedia.org/wiki/Stardog_Champion

פורסם

אם כבר הזכרת את MLB אז אני אמליץ גם על TEMPLE OF THE DOG שלהם יש דיסק אחד מעולה באותו השם, שהוא אולי הדבר הכי טוב שיצא מסצינת הגראנג'.

פורסם
  • מחבר

כנראה חבר'ה (אודי) שכחו שאני מעדיף בעיקר הבי מטאל ולא עד כדי כך מת על גראג' ::)

אני אני "קונה" עכשו את dirt... נראה מה יש לכם להציע :)

פרל ג'אם- שמעתי, נחמד, לא משהו שיכנס לרשימה....

פורסם

אלבום מוצלח , אם לא תאהב אז זה לא בשבילך .

פורסם

ממליץ על הלהקה Symphony X, ואם אתה רוצה אלבום אז האלבום האהוב עליי שלהם הוא Paradise Lost.

ל-Opeth יש אלבום שלם בלי גרולינג שלדעתי הוא מדהים - Damnation.

דרך אגב, אתה מתכוון לפרסם את הרשימה הזאת (או שכבר פירסמת אותה)? כי לא יזיקו לי איזה כמה להקות חדשות, ונראה לי שהטעם שלנו די דומה.

פורסם

אם כבר הזכרת את MLB אז אני אמליץ גם על TEMPLE OF THE DOG שלהם יש דיסק אחד מעולה באותו השם, שהוא אולי הדבר הכי טוב שיצא מסצינת הגראנג'.

מחזק.

קורנל בשיא היכולת הווקאלית שלו, הוא שר כמו נזירה שחורה.

פורסם
  • מחבר

ממליץ על הלהקה Symphony X, ואם אתה רוצה אלבום אז האלבום האהוב עליי שלהם הוא Paradise Lost.

ל-Opeth יש אלבום שלם בלי גרולינג שלדעתי הוא מדהים - Damnation.

דרך אגב, אתה מתכוון לפרסם את הרשימה הזאת (או שכבר פירסמת אותה)? כי לא יזיקו לי איזה כמה להקות חדשות, ונראה לי שהטעם שלנו די דומה.

הרשימה תפורסם בהמשך.. אני עדיין עושה בה שינויים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים