עבור לתוכן

GLOW PADS איך/למה ועזרה

Featured Replies

פורסם

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

209_1.jpg

פורסם

אתה צריך מכונת חריטה...

ופרספקס...

פורסם

אפשר גם להשתמש בדרמל וכרסמים.

פורסם

היצירה שראית נעשתה ע"י ליזר - כמו שהראו TSS (שומרי מסך - TECHTV). לא פלא שזה יפה. אני עשיתי פעם GLOWPAD - יצא

יחסית טוב עשיתי עם דרמל אך זו עבודה של דיוק - של מנתח, תתאמן לפני הרבה על פלסטיקים. תבחר תמונה פשוטה עם הרבה קווים

חיצוניים וגבולות.

פורסם

היצירה שראית נעשתה ע"י ליזר - כמו שהראו TSS (שומרי מסך - TECHTV). לא פלא שזה יפה. אני עשיתי פעם GLOWPAD - יצא

יחסית טוב עשיתי עם דרמל אך זו עבודה של דיוק - של מנתח, תתאמן לפני הרבה על פלסטיקים. תבחר תמונה פשוטה עם הרבה קווים

חיצוניים וגבולות.

משהו כזה? ::)

פורסם

בדיוק

רמת הדיוק הרבה יותר גבוהה ממה שאדם יכול לשרטט

פורסם
  • מחבר

רציתי לומר שאת היצירה שלי אני מתכוון לעשטת בעזרת ראוטר ממוחשב (CNC-ROUTER) שיש לי גישה אליו בעזרת תמונה. דיוק של 0.01 מ"מ היצירה השניה היא 100%ליזר ממוחשב

פורסם

רציתי לומר שאת היצירה שלי אני מתכוון לעשטת בעזרת ראוטר ממוחשב (CNC-ROUTER) שיש לי גישה אליו בעזרת תמונה. דיוק של 0.01 מ"מ היצירה השניה היא 100%ליזר ממוחשב

תרשה לי לתקן אותך , היצירה השניה היא 100% עבודה ידנית עם דרמל!

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כנראה לבן אדם יש ידיים של מנתח או שהוא מנתחת כזה דיוק :o.

אתם יכולים לתת לי תמונות או כתובות של תמונות בסגנון הנ"ל

פורסם

CNC

יגרום לך להבלטה לא לחריטה ולכן הוא לא טוב לגלוופאד כי העכבר לא יזוז לך בגלל הבדלים של גובה..

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר ??? אני מדבר על CNC_ROUTER אני לא זוכר מה ראשי התבות של CNC אבל מדובר על ראוטר ממוחשבת וראוטרים חורטים

פורסם

גם חריטה לא תעשה לעכבר טוב. גם ככה את הצד החרוט שמים על השולחן ועובדים על הצד השני

פורסם

קודם כל.. הCNC זה בן זונה ואתה מזליסט שיש לך גישה לזה

שנית את הפתרון של החריץים שיענו בפרספק (הייתי ממצליץ לך להשמתש באחד ממש! עבה) אתה פשוט יכול לקחת עוד חתיכת פקספקס ממש דקה (2-3 מ"מ ) ולהדביק מעל לחריטה ככה שזה יהיה פרספק חרוט ומעליו עוד שיכבה... זה יוצא גם אפקט יפה (Rאיתי את זה פעם באיזה תמונה זה עצבני)

ואגב אם אתה משתמש באורות

תאמין לי שכדאי לך לעשות שילוב.. יעני שני פרספקים שונים (גם את זה ראיתי.. הכל באתר אחד אני יזכר בשם ואני ישים פה ) תשתמש בירוק וכחול זה שילוב בן זונה

פורסם
  • מחבר

אנשים אני עושה חלון G.PAD זה שם כולל לא רק לפאדים של עכבר.

אני צריך תמונות כמו הראשונה

תודה

פורסם

אחי

CNC1. יגרום לך לדבר כזה:

aaw.sized.jpg

עכשיו זה לא טוב לגלוופאד זה טוב מאד לחלון

2. עכשיו בשביל לחרוט אתה צריך דרמל או לייזר

אחרי שחורטים לא צריך להפוך את המשתח לא צריך לשים עוד שכבה של פרספקס ולא שום דבר...

פשוט לוקחים את השיכבה השקופה של הקלסרים מלינה

הקלסרים מפלסטיק עם הצד אחד שקוף והשני באיזהשהו צבע...

לוקחים את הצד השקוף(המחוספס מעט) ומדביקים אותו על המשתח ויש לך גלוופאד מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים