עבור לתוכן

מפרט שיחליף קונסולת משחקים עד 4K

Featured Replies

פורסם

שלום רב חברים יקרים,

כבר זמן רב שאני מתלבט בין קנית מחשב חדש לצרכי עבודה וקונסולת משחקים בנפרד.

חשבתי שאולי ניתן לשלב בין ה- 2 ולבנות מערכת מחשב חזקה, עם 2-4 ג'וייסטיקים אלחוטיים, שתתחבר לטלוויזיה LCD בעזרת חיבור RGB רגיל (VGA) או HD (אין DVI ב- LCD שברשותי) ותהיה מיועדת כתחליף לקונסולת משחקים HD (כגון PS3 או XBox360) וכך ארוויח גם מחשב למשחקים וגם מחשב לעבודה (עריכת וידאו/תמונות/אינטרנט) וצפיה בסרטים.

במידה והדבר אינו אפשרי/לא בא בחשבון/לא מומלץ אשמח לשמוע מדוע.

במידה והדבר אפשרי, הנתונים הם:

1. תקציב: עד 4,000 ש"ח, בכרטיס אשראי פרוס לתשלומים רבים ככל האפשר, או מזומן (במידה ומדובר בהנחה משמעותית למזומן).

2. מטרות המחשב: משחקים (כמו קונסולה), כמו גם צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה ועריכת סרטים ותמונות בתוכנות כגון Sony Vegas, Photoshop, Premiere וכד'...

3. ציוד היקפי: ג'וייסטיקים אלחוטיים איכותיים וכל הכרטיסים הנלווים שנדרשים כדי לחבר את הג'וייסטיקים למחשב ויצירת מחשב ה"קונסולה" האולטימטיבי.

4. אין צורך ב: כונן DVD, מקלדת ועכבר, מסך מחשב.

5. העדפה לחלק או חברה מסויימים: אין.

6. קירור ועיצוב: העיצוב ממש לא משנה. בעניין הקירור - כמובן מעדיף קירור טוב ככל האפשר.

7. מע' הפעלה/הרכבה: אין צורך, אוכל להתקין ולהרכיב לבד. אם הרכבה אינה כרוכה בתשלום אעדיף שיורכב במעבדה, אך בנוגע למע' הפעלה - אין צורך, ברשותי מע' הפעלה חוקית.

8. צרכים מיוחדים: צוינו מעלה.

9. שקט: נושא רגיש מאוד - אני יודע שבעייתי להרכיב מחשב חזק שיהיה גם שקט משום שהרכיבים במחשב מסוג זה מתחממים, אך אשמח למחשב שקט ככל האפשר ואם יש צורך בעוד כמה מאות שקלים לצורך עניין זה - אלך על זה.

10.המהרה: לא מתוכנן OC כלל.

11. משחקים: באבחנה גבוהה (720p) עם כל הפרטים האפשריים לצורך חווית משחק מציאותית ככל האפשר.

תודה רבה רבה,

אורן.

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912

לוח אם:

ASUS P5QL-E ¤559

כרטיס מסך:

GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247

זיכרון:

GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415

מארז:

NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453

ספק כוח:

SEASONIC M12II 430W ¤333

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤4263

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

אתם אפילו לא קוראים את הבקשות הבסיסיות שלו!

הוא רוצה מפרט עם ג'ויסטיקים אלחוטים וכל מה שקשור בזה.

פורסם

אל תבלבל אותי עם פרטים : )

תעיפו מבט בכל מקרה בלינק...וכן, זה בא עם שני כרטיסים...

פורסם

אתה אמיתי?

מזה אל תבלבל אותי עם פרטים? המפרט שלך יכול ללכת ישירות לפח כי הוא פשוט אינו על הדרישות שלו.

פורסם

אתה רוצה מארז HTCP או מארז רגיל?

המחיר הכי נמוך כרגע לגו'יסטיק אלחוטי של XBOX360 הוא 220 ככה שנשאר 3560ש"ח למערכת

פורסם

היתי בונה לך משהו בשמחה אבל באמת שמעולם לא נקתלתי בדרישות של חיבור ג'ויסטיקים אלחוטיים וכו' ואין לי מושג מה צריך בישביל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים