פורסם 2003 ביוני 1322 שנים שלום...אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסמן לי בכל צורה את הרכיבים החשובים (כגון: צ'יפסט, הסוקט של המעבד, סלוטים של זכרונות וכו') על גבי תמונה של הלוח!הלוח הוא: DFI NT70-SCאני אשמח אם תוכלו גם להוסיף תגובות לגבי הלוח עצמו!בתודה!Anas-Nanas
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר תודה רבה רבה לך NOXאבל אולי תוכל לעזור לי בעוד משהו!!!יש לי מאוורר 40 מ"מ קטן...ואני חושב אולי לשים אותו על ההיט סינק של הNB!אתה חושב שזה כדאי??אתה חושב שזה יכול לשפר משהו?אתה חושב שזה יכול להזיק במשהו??בבקשה תנו תגובות!נ.ב:יש לי גם היט סינק של P1 האם כדאי לי לשים אותו במקום ההיט סינק הקיים (כמו שיש בתמונה למעלה)??
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים תודה רבה רבה לך NOXאבל אולי תוכל לעזור לי בעוד משהו!!!יש לי מאוורר 40 מ"מ קטן...ואני חושב אולי לשים אותו על ההיט סינק של הNB!אתה חושב שזה כדאי??אתה חושב שזה יכול לשפר משהו?אתה חושב שזה יכול להזיק במשהו??בבקשה תנו תגובות!נ.ב:יש לי גם היט סינק של P1 האם כדאי לי לשים אותו במקום ההיט סינק הקיים (כמו שיש בתמונה למעלה)??כדאי אם אתה יכול להרכיב אותו אז בוודאי שזה יעזור!לשפר זה רק יכול את המעלות...ולהזיק רק אם תעשה משהו לא בסדר...לא כדאי להיתעסק אם זה, אם יש לך כוח אז בבקשה!את הסינק הזה אתה גם יכול להחליף או להוסיף לכרטיס מסך...ובקשר לשאלה של SHOOK הגשרים (BRIDGES) אלו רכיבים בלוח אם שמקשרים בין כל הרכיבים שמתחברים ללוח האם.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים כדאי לך לעשות את זה רק אם הולך לעשות OC רצחני ובמיוחד אם אתה מתעסק עם המתחים ללוח אם (VDD) אחרת לא תרגיש שום הבדל. האמת שסתם לכיף אני חושב שאתה יכול לעשות את זה אם יש לך אפשרות להחזיק את המאוורר עליו
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר אז רגע..שאני אבין..ההיטסינק של ה-P1 שיש לי (מין צהוב-זהוב כזה)יותר טוב מההיטסינק שעל הNB??נ.ב: סליחה שאני שואל כל כך הרבה שאלות באותו נושא..אני פשוט דיי חדש כאן..ואני לא רוצה לטעות!! אז אני מעדיף לשאול קודם!!מעשה בשאלה תחילה!חחח ;D
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר תודה רבה לכולכם! (NOX&Dark Mind)אבל אף אחד ממכם לא כתב שומדבר על הלוח עצמו..האם הוא טוב?איזה פיצ'רים יש לו?לאן אני יכול להגיע איתו מבחינת OC?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים תודה רבה לכולכם! (NOX&Dark Mind)אבל אף אחד ממכם לא כתב שומדבר על הלוח עצמו..האם הוא טוב?איזה פיצ'רים יש לו?לאן אני יכול להגיע איתו מבחינת OC?אם עוד לא קנית אותו תאמר מה התקציב שלך ונוכל להביא לך אולי אופציות עדיפות על הלוח שבחרת,ואם כבר קנית אותו הוא נראה לוח לא רע אבל יש הרבה יותר טובים מימנו(גם לי DFI רק אם PIII).פיצ'רים: CPU Intel Pentium 4 processor(Supports 400MHz system data bus) CPU Socket Socket 478 Chipset Intel 850 Chipset Memory 4 x RIMM socketsmax. 2GB Support PC600 or PC800 RDRAM and ECC BIOS Award /2Mbit Power Management ACPI and OS direct power managementWake-on event: RTC timer/USB Keyboard/USB Mouse / Modem/LAN/Keyboard/Mouse Hardware Monitor System, processor temperature, voltage and fan speed Audio AC`97 Audio codec Super I/O 2 x NS16C550A compatible UARTs1 x SPP/ECP/EPP parallel port PCI IDE PIO mode 4 EIDE channels up to 4 IDE devicesUltraDMA/100 transfer rate up to 100MB/sec Rear Panel I/O Ports 2 x USB, 2 x DB-9, 1 x DB-25, 1 x PS/2 keyboard,1 x PS/2 mouse, 1 x game/MIDI, 3 x Audio jacks I/O Connectors 1 x connector for 2 additional external USB, 1x IrDA,2 x IDE, 1x Floppy, 3 x ATX power, 3 x fan, 1 x WOL,1 x WOR, 1 x opened chassis alarm,3 x internal audio connectors Expansion Slots 1 AGP slot (Supports 1.5V AGP 4x)5 PCI slots1 CNR slotלא נראה לי שתצליח להגיע רחוק אם הלוח הזה הוא תומך בRDRAM והוא תומך במעבד עד 400 MHZ.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר לא נראה לי שתצליח להגיע רחוק אם הלוח הזה הוא תומך בRDRAM והוא תומך במעבד עד 400 MHZ.למה אני לא אצליח להגיע איתו רחוק??אני יודע ש RDRAM זה לא הכי טוב ל OC אבל מזתומרת 400 MHz אין לי נסיון ב OC אז תנסה בבקשה להסביר לי במפורט!
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים CPU Intel Pentium 4 processor([glow=red,2,300]Supports 400MHz system data bus[/glow])
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.