פורסם 2003 ביוני 1322 שנים כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר ניסיתי וזה לא עזר , ה system restore נעצר באמצע, המחשב מבצע ריסטראט וכשהו נדלק הוא רושם שלא ביצע שום שינוי.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים גרסה יותר חדשה של דיירטיקס . למעשה גרסה זו מלווה בתיקונים של דיירטיקס 9.0 וכל מיני תיקוני באגים שלו.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר ניסיתי כבר את זה..ד"א כשאני בודק ב dxdiag את ה direct3D אז הוא רושם לי את הדבר הבא: test failed at step 8(creating 3D device):HRESULT=0x8876086c(error code). מישהו יודע מה זה בכלל? תודה
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים שים לב: ישבתי, יגעתי וחיפשתי והינה הלינק הבא:http://www.digital-digest.net/downloads/files/dxuninstaller10.zipתהנה למרות שלא ניראה לי שהדירקט עושה לך את הבעיות.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר תודה על הלינק אבל הוא לא מוחק גירסאות שמעל 7.0 .. הבעיה שלי היא שכמעט בכל משחק שאני מפעיל , למשל ג'נרלס או aom , יש בערך אותה בעיה והוא רושם שמהחשב שלי חלש(מה שלא כל כך נכון כי מקודם המשחקים האלו עבדו לי על הדרישות הכי גבוהות) או שיש לי גירסה ישנה של directx (מה שבכלל לא נכון-יש לי גירסה 9.0 a)
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים איזה מערכת הפעלה יש לך?האם הורדתה עידכונים למערכת?לפעמים ישנם עדכונים שמתקנים בעיות מהסוג הזה.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר יש לי וינדוס מי . מאיפה אני מוריד עידכון לוינדוס?חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי.אפשר לינק ישיר? תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.