עבור לתוכן

רוצה לעשות OC לGF9600GT שלי צריך עזרה שלכם

Featured Replies

פורסם

אז בקיצור אחרי שרכשתי מעבד חדש E8400. יש לי קצת לאגים כאלו במשחקים אז אני רוצה לשפר עם OC אבל OC בעזרת עידכון באיוס לכרטיס, ואין לי מושג איך עושים את זה ביגלל זה צריך תעזרה שלכם שתסבירו לי עם איזו תוכנה ? מאיפו אפשר להוריד גירסאות באיוס לכרטיס שלי ? וכל דבר בסיגנון יכול לעזור וגם מה הסיכונים שיכולים להיות אחרי עידכון באיוס לכרטיס מסך ? וגם אני לא יודע מזה טמפרטורה טובה של הכרטיס הזה אבל הוא עומד לי על 45 במנוחה ו53 עד 55 במאמץ מלא על קירור רגיל ועל 30 אחוז מהירות מי המאווררים מה אתם אומרים ?

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

UP^^

פורסם

אין כזה דבר BIOS לכרטיס מסך...

BIOS זהו שבב על הלוח אם, שאחראי אך ורק על פעילות הלוח אם, כמו תדרים וכל דבר שקשור ללוח אם....

כרטיס המסך אינו חלק מלוח האם, לכן הוא אינו נשלט או מוגדר ע"י הBIOS...

OC לכרטיס מסך מבצעים ע"י תוכנות ייעודיות... לNVIDIA יש את NTUNE או RIVATUNER ...

פורסם
  • מחבר

מזה אין דבר כזה ? ברור שיש, יש לי באיוסים מוכנים של כרטיסים כמו שלי רק של חברות שונות עם OC מי המפעל ואני צריך תוכנה לצירבת באיוס לכרטיס מסך. עדין לא מצאתי אחת אבל אני בטוח שיש. מישהו אולי יכול לעזור לי ?

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה להסתבך בצריבת ביוס ? פשוט תעשה אוברקלוק...

קשה לי להאמין שמשחקים לא הולכים טוב בכרטיס הזה ( למעט קרייסיס )

פורסם
  • מחבר

טוב אפשר ליסגור תדיון :smile1: עשיתי OC לכרטיס וגם כן מקסימלי לקירור סטוק וזהו אני מרוצה עוד תוספת של 10FPS בCRYSIS :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה להסתבך בצריבת ביוס ? פשוט תעשה אוברקלוק...

קשה לי להאמין שמשחקים לא הולכים טוב בכרטיס הזה ( למעט קרייסיס )

אכן, למעט קרייסיס הכל רץ חלק :)

טוב אפשר ליסגור תדיון :smile1: עשיתי OC לכרטיס וגם כן מקסימלי לקירור סטוק וזהו אני מרוצה עוד תוספת של 10FPS בCRYSIS :xyxthumbs:

אתה יכול לפרט נתונים מספריים..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים