עבור לתוכן

600$ תקציב ללפטופ לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד, האם התקציב מספיק לעלות של הנייד + משלוח (אנחנו קונים מאיביי) + מכס בארץ?

חשוב שהנייד יתמוך בXP, הבנתי שזה מין קטע כזה שבתקופה האחרונה הם לא תומכים בXP, אלא רק בויסטה.

השימוש שלו? עבודה משרדית נטו.

כמה אמור לעלות משלוח וכמה לוקחים במכס בארץ? אשמח לדעת.

תודה רבה מראש לעונים. שבת שלום וחג שמח לכולם ;)

פורסם

אין מצב בעולם שתצליח להשיג מחשב ששווה משהו בכזה מחיר.

רק אולי EEE, והוא לא מתאים לעבודה משרדית

בעצם: אולי מחשב יד שניה מיושן, אני לא יודע אם שווה לך.

בכל מקרה משום שזה איביי, פשוט תביא את הדגמים שאתה מוצא ונגיד לך אם הם שווים או לא.

לגבי המכס, 30%

פורסם
  • מחבר

אאוץ', עד כדי כך?

לא יד שנייה, מחפשים יד ראשונה..

הבנתי שמשלוח יעלה בסביבות ה120 דולר.

ומזתומרת 30% מכס? מאיפה יודעים מה ה100%? האם אפשר איכשהו להפחית את העלויות האלה?

נגיד והצלחנו, 400 דולר למחשב חדש לא מספיק?

עריכה:

אוקיי, אין כלום ב400 דולר, הצילו..

פורסם

מה פתאום 30%? מכס זה 15.5%. בנוסף בוודאי תצטרכו לשלם כל מיני עמלות "שחרור מהמכס" לדואר או לחברות המשלוח.

הם יודעים בדיוק כמה החבילה שלך עלתה כי מי ששולח אותה מחוייב לדווח על זה. אם אתה לא מצהיר אתה מסתכן בזה שהמכס יפתח ויראה מה בפנים ואז תסתבך עם סיפור מההפטרה. כמו כן, זה לא בדיוק מעורר אמינות כשמישהו מוכן להצהיר על תכולה שקרית במשלוח, לא הייתי קונה מסוחר שמוכן לעשות את זה. בנוסף, לא הייתי שולחת משהו כמו מחשב בדואר חבילות רגיל כך שיש חובה להשתמש בשירותים של חברות משלוחים מבוטחות (גם לדואר עצמו יש כזה שירות) שתמיד דורשות הצהרה על שווי החבילה בשביל המכס.

יש לקחת בחשבון עלות צריבה של עברית על המקלדת ואת העובדה שבתקציב כזה 99% לא תהיה לכם אחריות בארץ. סה"כ בתקציב כזה זה הרבה יותר מידי התעסקות לטעמי האישי בשביל להצדיק את החסכון אבל אם אתם כן רוצים אז ניתן למצוא מחשבים בסיסיים בסביבות ה-400$-500$ ולפעמים יש מבצעים ספציפיים דרך חברות שונות (זה לא רלוונטי אם רוצים לקנות באיביי). כמובן שניתן לשקול רכישה של מחשב משומש.

אם אתם יכולים לרכוש דרך החברות עצמן (מחייב חברה מתווכת או מישהו בארה"ב) אז כדאי לבדוק את המבצעים המתעדכנים כאן:

http://www.notebookreview.com/deals/

פורסם
  • מחבר

היי,

מהאחריות לא ממש אכפת לי, מדבקות ויניל נראה לי יעשו את העבודה היטב.

בכל מקרה, יש משהו בדברייך לגבי הצהרה שקרית של המוכר לגבי תוכן האריזה.

יצא לי להתעסק בעבר המון עם רכישות מאיביי והמצב מוכר לי מקרוב.

בכל מקרה, כנראה שסכום כזה לא שווה את הטרחה הכל כך גדולה.

האלטרנטיבה שלנו היא לקנות מחשב יד שנייה מחברות היי טק, נראה לי יותר אמין מזה לא אמצא.

טוב, תודה על ההתייחסות והמענה הזריז, שבת שלום לכולם!

פורסם

15.5 זה מע"מ, אבל יש גם מכס של 15% לא?

פורסם

אין על ניידים מכס, רק מע"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים