עבור לתוכן

סדרת HP EliteBook - מישהו מכיר?המלצות?

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה נתקלתי בסדרה ELITEBOOK של HP באתר שלהם, אבל לא ראיתי את הדגמים למכירה בשום מקום. כמו כן לא מצויין משקל ומחיר.

איך המחשב הבא? האם מישהו מכיר אותו ויודע להשלים את החסר (משקל?מחיר?) האם הוא מומלץ יותר מסדרה כמו PAVILION DV-5?

HP EliteBook 8530w

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/321957-321957-64295-3329741-3329741-3781677.html

כמו כן איזה עוד דגמים בסדרה יכולים להתאים לסטודנטים?

פורסם

זה השם החדש של HP לסדרה העסקית שלהם. מומלץ הרבה יותר מה-Pavilion, אבל כמובן גם עולה יותר.

פורסם

ה-8530w רחוק שנות אור מה-dv5 מכל הבחינות :P

קודם כל, הסדרה היא סדרה עסקית וככזו היא הרבה יותר איכותית ויותר יקרה מלכתחילה. ה-8530w ספציפית הוא מחשב Workstation, כלומר מסדרה שמיועדת לעוסקים בתחומים מקצועיים כמו גרפיקה תלת מימדית אשר דורשים כרטיס מסך חזק ומותאם לשימושים כאלה. ככזה הוא מכיל כרטיס מסך חזק יחסית מסדרה מקצועית שעולה הרבה מאד, המחשב יעלה בוודאי לפחות פי שניים מה-dv5 בארץ.

הוא יכול להתאים לסטודנט באופן עקרוני, מדובר במחשב מאד חזק ואיכותי, אבל לרוב הסטודנטים מדובר ב-Overkill אלא אם כן אתה לומד משהו שדורש הדמיה תלת מימדית. כמו כן, בדר"כ מומלץ לסטודנטים להסתכל על מחשבים יותר קטנים לדעתי שכן הסחיבה ללימודים וחזרה עשויה להיות מייגעת עם מחשבי 15.4. לא ציינת תקציב ושימושים אבל אם הייתי צריכה לבחור מחשב לשימוש סטודנטיאלי ללא קשר ומהסדרה הזו בכלל הייתי הולכת על ה-2530p. גם ה-6930p הוא אפשרות הגיונית בסדרה.

פורסם
  • מחבר

אני מחחפש מחשב ללימודים תכנות וגם לשחק קצת מדי פעם...

הכרטיס מסך לא כי אני צריך לעבוד איתו פשוט כי אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיכול להריץ משחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים