עבור לתוכן

מחפש פד לעכבר, התחילה לכאוב היד

Featured Replies

פורסם

יש את המקלדת והעכבר האלה

מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech

11989.jpg

והתחילו לי כאבים ביד,

אני רוצה לקנות פד לעכבר

יש משהו מומלץ?

אין תקציב כי לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל משהו טוב

פורסם

פאד לא אמור למנוע כאבים ביד אלא אם כן אתה קונה פאד ארגונומי כלומר עם כרית-ג'ל שכביכול שומרת על המפרק של היד, לדעתי זה בולשיט, אם היד כואבת לך 99% שהסיבה היא העכבר, פאד ארגונומי יכול לשפר במעט את הנוחות למפרק אבל אם היד עצמה כואבת לך אז העכבר פשוט לא מתאים לך.

פורסם

פד לעכבר זה לא כרית.

אם אתה רוצה לשפר את העבודה עם העכבר מבחינת מאמץ וכאבים אז דבר ראשון תנסה לשנות את הגובה שלו/שלך יחסית אליו.

דבר שני שאתה יכול לעשות זה ללמוד להחזיק אותו אחרת ולהפעיל פחות מאמץ.

דבר שלישי פד לעכבר זה לא העיקר אבל אין כמו לעבוד על פד טוב, זה תחושה אחרת לגמרי. ;D

אני קניתי +QCK, יופי של פד.

לא זול אבל גם לא יקר יותר מדי.

אתה יכול לקנות את ה QCK+ שהוא ענק! במיוחד שעולה בסביבות מאה שקל.

ואם צריך אז אפשר גם לחתוך אותו כך שיהיה לך פד בדיוק בגודל והצורה המתאימה, ואפילו ישארו עודפים שמישים.

או במעט פחות את הQCK שהוא גם די גדול אבל לא מפלצת.

שניהם עשויים מאותו בד קשיח עם תחתית גומי כדי שלא יחליק מהשולחן.

מומלץ בחום. :xyxthumbs:

פורסם

שים את הזרוע שלך על המשטח עצמו ולא יהיה לך כאבים

פורסם
  • מחבר

אני קניתי +QCK, יופי של פד.

לא זול אבל גם לא יקר יותר מדי.

מה זה ?

שים את הזרוע שלך על המשטח עצמו ולא יהיה לך כאבים

מה הכוונה על המשטח, על השולחן מחשב ?

פאד לא אמור למנוע כאבים ביד אלא אם כן אתה קונה פאד ארגונומי כלומר עם כרית-ג'ל שכביכול שומרת על המפרק של היד, לדעתי זה בולשיט, אם היד כואבת לך 99% שהסיבה היא העכבר, פאד ארגונומי יכול לשפר במעט את הנוחות למפרק אבל אם היד עצמה כואבת לך אז העכבר פשוט לא מתאים לך.

אתה יכול להראות לי דוגמא של פאד ארגונומי ?

פורסם

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=2926

זה למשל..פד עם כרית ג'ל ליד אישית היה לי כזה ולא הסתדרתי איתו עם הG5 שלי זה נורא האט אותו וזה שיגע אותי אז קניתי QCK MINI אחלה של פד ולא יקר

פורסם

כן על השולחן לא באוויר כפ היד והזרוע צריך להיות על השולחן

פורסם

היית לי בעיה דומה לפני כמה שנים כשביליתי המון שעות רצוף מול המחשב.ניסית לשנות תנוחת ישיבה או להגביהה /להוריד את הכיסא?אם שום דבר לא עזר ואתה לא אוהב.יכול לשים את כל היד על השולחן אז לך על פד אם כרית גל.לי זה פתר את הבעיה.הבעיה שאין פדים איכותיים אם כרית.לכן עשיו עברתי לפד ללא כרות (EXACTMAT שבחו"ל קיימת לו כרית אך לא מצאתי בארץ) ובינתיים הכאבים לא חזרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים