פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר שמעתי נראה לי בחדשות של האתר ממזמן על זה שאינטל וAMD ילחמו בתופעת הOC
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים היתה חזשה שהיה רשום שamd תעשה משהו למעבדים שאכשיו מוכרים כדי שלא יפתחו להם את המכפלות
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אף אחד לא יעשה דבר כזה מטופש... אולי ימנעו פתיחת מכםלה אבל למנוע אוברקלוק? לא נראה לי שיש טכנולוגיה כזאת וגם אם כן זה טישפי כולם ילכו לאינטל
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר אבל גם אינטל בטח רוצה לעשות דבר כזה נראה לך ש AMD וINTEL רוצות שתקנה מעבד ב350 ש"ח ותהפוך אותו למעבד 1350 ש"ח?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים כמה אחוז מהחקוחות נראה לך עושים אבורקלוק?לא כלכך הרבה בשביל לסכן את החברה...הם כמובן יעדיפו שתקנה מעבד יותר יקר אבל למיטב ידיעתי הם לא הולכות לצאת הבצהרה משותפת לגבי ביטול האוברקלוק...ואם אחת מהחברות תכריז על זאת לבד היא רק תעבד לקוחות...
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים שמעתי על זה ואני יודע פחות או יותר על מה מדובר, הם לא מתכוונים לגרום לכך שהמעבד לא יעבור OC. הערךהם ישימו מין שכבה של חומר על המעבד בכדי למנוע מאנשים לקצר את החיבורים שעל המעבד כדי לעשות OC.אבל הבאס והמכפלות יעבדו כרגיל
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים ה AMD64 - לפי מה שהבנתי וזה לא יותר מידי, ישתמשו בבקר זיכרון בתוך המעבד (אין צורך לגשר צפוני)=אין FSB. הת'רד הבא יוכל לספק לכם יותר מידע (עם קישורים חיוניים): http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&threadid=49064 כפי שזה נראה, המהרה שידענו עד היום, לא תהיה מחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.