פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים סרט ענק.ואני מחזק את מה שכתבו פה מוקדם יותר על טום קרוז, הוא גאון בסרט..אבל.. מרטין לורנס? איפה?
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אני מקווה שמי שצפה בסרט לא פיספס את המחווה לסרט PLATOON, אני אישית נקרעתי מצחוק...באמת? עכשיו אני חייב לראות את הסרט הזה! =]אוהב שיש מחוות לסרטים טובים
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים סרט ענק.ואני מחזק את מה שכתבו פה מוקדם יותר על טום קרוז, הוא גאון בסרט..אבל.. מרטין לורנס? איפה?יש שוט אחד של סצנה קטנה שמראים אותו עם הדמות של בן סטילר בפוסטר של סרט בדיוני שכאילו שיחקו בו יחד ;Dובאופן כללי נאמר מתישהו בסרט, שהקריירה של אותה הדמות (שחקן האקשן) התדרדרה עד כדי כך שנאלץ לשחק עם מרטין לורנס בקומדיה מעאפנה, משהו בסגנון..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא יודע מה איך אתם אוהבים את הסרט לדעתי הוא היה סתמי כמו הסרט שיצא עכשיו לStar Wars מאוד אהבתי את הרעיון והטרילר אבל הסרט היה מאוד מאכזב מבחינתי
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אבל הסרט היה מאוד מאכזב מבחינתי תן לי לנחש - אתה ציפית לקומדיה שתגרום לך להרטיב את המכנסיים מרוב צחוק, נכון?וכשזה לא בדיוק קורה, כשההומור קצת יותר מתחת לפני השטח והסאטירה קצת (הרבה) יותר מעודנת - במקביל לאבסורדיות וההגזמות הפראיות שמוטחות בפני הצופה כחלק מהעניין, אז מתאכזבים.לא רק שהסרט לא סתמי, אלא שקומדיות בסגנון כזה, עם טונות של מחוות ו easter eggs, עם כ"כ הרבה רבדים של הומור ועם כ"כ הרבה הומור עצמי של השחקנים, הן דבר נדיר מאוד. וחובת צפייה.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים תן לי לנחש - אתה ציפית לקומדיה שתגרום לך להרטיב את המכנסיים מרוב צחוק, נכון?וכשזה לא בדיוק קורה, כשההומור קצת יותר מתחת לפני השטח והסאטירה קצת (הרבה) יותר מעודנת - במקביל לאבסורדיות וההגזמות הפראיות שמוטחות בפני הצופה כחלק מהעניין, אז מתאכזבים.לא רק שהסרט לא סתמי, אלא שקומדיות בסגנון כזה, עם טונות של מחוות ו easter eggs, עם כ"כ הרבה רבדים של הומור ועם כ"כ הרבה הומור עצמי של השחקנים, הן דבר נדיר מאוד. וחובת צפייה.אתה צודק, אבל עדיין, מסרט של בן סטילר ציפיתי לקצת יותר הומור שכל אחד יכול להבין.חוץ מזה, רוברט דאוני שיחק פגז!!!
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים חח אחלה סרט..עשיתי את המאמץ והזזתי את עצמי לקולונע..אני מרוצה.. וטום קרוז
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אמנם הוא קצת over rated, אבל סרט מעולה ומולץ ביותר.מאוד מצחיק וסתירי, וטום קרוז דופק שם הופעה אדירה..
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים I Love Tha Pussy I Love Tha Pussy אחד השירים המצחיקם (מה שהיה בתחילת הסרט והמפיק הזה(ששיחק אותו טום קרוז ) היה הכי סטלן הרג אותי הרקוד בסוף . וזה מה שיש לי להגיד על הסרט הזה בכללי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים היי, אז למה אף אחד לא עונה?אילו דברים מקדימים אני צריך לראות כדי לבין את כל ההומור והפרודיות בסרט?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים האמת שאחרי מה שקראתי כאן ציפיתי להרבה יותר. היה מצחיק חלק מהזמן, לא ממש נשפכתי...את טום קרוז בכלל לא זיהיתי עד הקטע בסוף כשהוא מקבל תאוסקר
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בכלל בהתחלה אני לא הבנתי את הקטע של הפרסומות, חשבתי שזה לקט של סרטונים מצחיקים שסתם הבית קולנוע החליט להשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.