פורסם 2003 ביוני 1322 שנים http://www.easycomp.co.il/productpage.php?cid=1800תודה, ואני רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה..
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים הרכבתי בדיוק כזה מארז רק בלי חלוןאם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאולאולי אני אוכל לסדר לך תמונות שלו אבל לא בטוח
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר יש מספיק מקום לזרימת אוויר? איפה נמצאים המקומות למאווררים? מהו סידור המאווררים המומלץ בו?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים יש מאורר אחד למעלה מאד יעילמאורר אחד מאחורהומאורר אחד מקדימה (להרדיסקים) שלא ממש נושם כי החורים שדרכם נכנסים האויר די קטניםבתכלס מארז חביבבשביל לפתוח אותו פותחים בורג אחד (בלי מברג) שמחזיק את הגג של המארז ואז פשוט שולפים את שני הדלתות למעלהיש מקום ל-4 הרדיסקים ומשהו כמו 6 הרדיסקיםכל המאוררים 80 מ"מ
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים לפי התמונה יש גם מאורר על החלוןלגבי זה אין לי מושג כי המארז שאני הרכבתי היה בלי חלוןבכל מקרה יש לך גם USB אוזניות ומיקרופון מקדימה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר נשמע נחמד, מה בנוגע לסידור המאווררים? איזה מאווררים צריך ואיך לסדר אותם?
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים הוא עשויי מפח די דק. לא גרוע אבל לא מתקרב לאנרמקס. גם לא מתקרב לרמה של compucase 6A19.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.