עבור לתוכן

משדרג כרטיס מסך (7950)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אני מתכונן בימים הקרובים לקנות כרטיס מסך חדש.

להלן מפרט המחשב שלי:

* E6600 @ 2.4Ghz

* Geforce 7950GT 512Mb

* 2GBRam 800Mhz

* 450W Corsair

שמעתי ש9800GTX יכול להיות אחלה של אופציה, מה אתם חושבים? עולה 1000 ש"ח +-, והבנתי שהמחיר לעומת ביצועים שלו ממש טוב.

מה דעתכם? משהו בסביבות ה1000. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על ה9800GTX, והאם ההבדל באמת גדול, והאם הוא יותר טוב מ8800? (אני לא מעודכן בשיט ). ואם כן, אז של איזו חברה לקנות?

תודה מראש :)

פורסם

ברור ש 9800GTX טוב יותר מ 8800 (כל דגם מסדרה 8800). ההבדל בין 9800GTX ל 7950 הוא עצום, אז אין בכלל צורך להשוות. חברה לא כזה משנה..

אם לא מפריע לך לחכות כמה ימים, אז יש לך את הדיל הזה :

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

פורסם
  • מחבר

האמת שמבחינת חנות אני קונה בחנות ספציפית אצלי בעיר שאני מאוד סומך עליה, ככה שמבצעים או דילים כאלה נחמדים לא בדיוק יעזרו לי P:

אבל תודה מה שלא יהיה.

אבל מבחינת הכרטיס מסך עצמו, הסוג, החברה וכו' - הוא נחשב טוב? אף פעם לא הבנתי את הXT וכל הססמאות האלה, ככה שאני באמת שלא יודע.

יש מצב להסבר קטן?

פורסם

עזוב אותך מסיומת ה XT, פחות מעניין.

מה שאתה צריך לחפש זה את ה +9800GTX עם דגש על ה "+". אם יש לו גם סיומת של OC זה אומר שהכרטיס קיבל המהרה מהחברה והוא רץ מאט מהר יותר מכרטיס סטנדרטי עם אותו שם. שוב, רק אם אתה מוצא כזה באותו מחיר עם אותה אחריות - זה שווה. אחרת, לא כל כך.

חברה, גם פחות מעניין. כל עוד זו חברה מוכרת שמביאה לך אחריות סבירה (לפחות שנתיים כאשר מומלץ שלוש) אז זה בסדר.

פורסם

ברור ש 9800GTX טוב יותר מ 8800 (כל דגם מסדרה 8800). ההבדל בין 9800GTX ל 7950 הוא עצום, אז אין בכלל צורך להשוות. חברה לא כזה משנה..

אם לא מפריע לך לחכות כמה ימים, אז יש לך את הדיל הזה :

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

שם כתוב שהאספקה הגיעה אליהם לפני יומיים. זאת טעות? ובכמה ימים בידיוק מדובר?

פורסם

לא בדיוק נכון בחלק ממיבחניי הביצועים ה 8800 gtx עוקף את ה 9800 gtx

אמרתי את זה רק שתידעה לא יותר

ואם יש לך 1000 שח אז ה 4850 יהיה מעולה בישבילך והוא יותר טוב מה 9800 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים