עבור לתוכן

מה עדיף לקחת ? (D300 vs D80)

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון

1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR

(פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ)

או

2. D300 + 18-200 VR

(פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ)

??

האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??

פורסם

D300 + כל מה שציינת, תנסה לדחוף גם גריפ וסוללה נוספת לעסקה, זה שימושי מאוד, אם לא תכוון לכך שזה יהיה הרכש הבא שלך..

לי יש D80, היא מצלמה מעולה, אבל אם זה התקציב שלך ויש לך אפשרות הD300 היא שיפור משמעותי מאוד, בין שתי העדשות שציינת לבין ה18-200 אני בהחלט מעדיף את ה 18-200 (:

מקווה שעזרתי.

קנייה מהנה, כך או כך אתה לא תתאכזב, ניקון זה ניקון.

פורסם

D300 זה כבר גוף ברמה מאוד גבוהה, לדעתי אם יש לך את האפשרות, קח D300 ועדשות נוספות תמיד תוכל לקנות בהמשך. לגבי גריפ אני לא בטוח, אם יש לך ידיים גדולות זה יכול להיות שימושי אבל אצלי למשל גם הגוף בלי גריפ יושב טוב בידיים (במקרה יש לי מכר עם D300 אז ניסיתי), ושוב זה נלווה, אז תמיד תוכל לקנות את זה בפעם אחרת. לא הייתי הולך על D80 כי עוד מעט ה D90 מגיע לארץ

פורסם

קח את הגוף הזול יותר, את מה שנשאר מהכסף תוציא על עדשות.

כמובן שזה תלוי בצרכים שלך, אבל אני לא חושב שאתה תראה הבדל בין ה80 ל300, אלא אם אתה מעבר לשלב החובבן.

פורסם
  • מחבר

קח את הגוף הזול יותר, את מה שנשאר מהכסף תוציא על עדשות.

כמובן שזה תלוי בצרכים שלך, אבל אני לא חושב שאתה תראה הבדל בין ה80 ל300, אלא אם אתה מעבר לשלב החובבן.

יש לי הרבה ידע תיאורטי, וקצת מעשי, אבל בוא נגיד אני קונה עכשיו כמו שאתה אומר D80, אבל בעוד שנה שנתיים אני ארצה להשתדרג? לא עדיף לקחת את D300, וללמוד ממנה את כל מה שהיא יכולה לעשות מאלף עד ת ??

פורסם

יש לי הרבה ידע תיאורטי, וקצת מעשי, אבל בוא נגיד אני קונה עכשיו כמו שאתה אומר D80, אבל בעוד שנה שנתיים אני ארצה להשתדרג? לא עדיף לקחת את D300, וללמוד ממנה את כל מה שהיא יכולה לעשות מאלף עד ת ??

אם יש לך את האפשרות הכלכלית ואתה מעוניין להמשיך להשקיע בציוד בעתיד אז בהחלט עדיף לך לקחת את ה300...

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את האפשרות הכלכלית ואתה מעוניין להמשיך להשקיע בציוד בעתיד אז בהחלט עדיף לך לקחת את ה300...

תודה רבה על העזרה

פורסם

תתדנדש. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני בעד גוף מתקדם יותר

ואפילו רק עם עדשה אחת או שתיים איכותיות ובעתיד להשתדרג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים