עבור לתוכן

ocing 2500+ with stock hs!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

My stepping is AQXDA, I didnt copy the whole stepping but when i'll get the slk-800 i will...

about my cooling, i have a fan bus and even in full speed when im with headphones i barely hear it.

a water cooling kit can only cool the cpu(some also cool the nb and the vc but most of them only cool the cpu) now what about cooling the rest of the comp? you have the hd the sb the memorys...

• תגובות 34
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פאן באס מנמיך את הרעש של המאוורר?

פורסם

כן אבל מה הקשר לכאן?!?!

פורסם

סתם לא ידעתי אז שאלתי רק שאלה אחרונה ניתן להשיג בארץ (אם כן איפה?)

פורסם

ממש לא, כאילו כן אבל לא. תן לי להסביר.

בעזרת פאן באס אתה שולט על "כמות החשמל" שתגיע למאורר, כלומר, באיזה מהירות הוא יסתובב,

כשהוא מסתובב יותר לאט -> יותר שקט, אז כן הוא מנמיך את הרעש שלו, אבל בגלל הורדת המהירות.

פורסם
  • מחבר

i bought mine at pch but i asked for the stepping before i bought it and they didnt answer.

now about the oc, i can run perfectly stable at 11.5x200 with only 1.675v(1.65 is the default) its so awsome.

:o

פורסם

זה הOC הראשון של בארטון בקהילה של HWZONE והוא מרשים מאוד תעדכן אותנו בהמשך

BTW

1) למה אתה צריך פאן באס יש לך SF2 ואפשר לשלוט במהירות שלהם לא? ואתם חושבים שפאן באס יעזור להנמיך את הרעש של 3 מאווררים ג'נריים 80מ"מ 1 ג'נרי 120מ"מ 1 אנרמקס 80מ"מ וSF2?

2) איך הזרימת אוויר במארז שלך?

פורסם

יאפ

לי יש בייבאס (Home Made) והוא שולט על 2 מאווררי 80, 2 מאווררי 92, מאוורר 120, ומאוורר 60.

הכל בלי נגדים ככה שהוא אוניברסלי...

פורסם

בלי נגדים?

פורסם

בלי נגדים

פורסם

איך מכינים אחד HOME MADE בדקתי מחירים וזה עולה 200 שקל במחיר כזה כבר עדיף לי ללכת על קירור מים כי אני כבר ישלם על קירור אוויר 400 ש"ח.

פורסם

ת'אמת על שלי הוצאתי די הרבה כי היו לו כמה גרסאות... לא אמור לעלות יותר מ 50-60 שקל

אתה צריך מתגי DPDT On-Off-On, בערך 5 שקל ליחידה - לכל מאוורר רגיל

מתג DPDT On-Off, מחיר זהה - למאוורר של המעבד, כדי שלא תכבה בטעות

חוטים

לדים דו צבעיים - 2 שקל ליחידה

נגדים ללדים, 100 אוהם ו 150 אוהם. לכל לד אחד מכל סוג.

מולקס 4 פינים זכר אחד

מחברי מולקס 3/4 פינים, נקבה - לכל מאוורר אחד

קופסה בגודל המתאים (צורב/סידי ישן)

פלסטיק כיסוי של 5.25 אינץ' - כאלה שבאים עם המארז

הנה השרטוט:

פורסם

ה SWITCH בשרטוט זה מתג DPDT On-Off-On או מתג DPDT On-Off?

פורסם

לא משנה, הם אותו הדבר.

אחד תלת מצבי, אחד דו מצבי.

אני מתקן את ההודעה הקודמת, הדו מצבי זה on-on.

תחליף אחד מהמתגים האלו בדו מצבי (עדיף אחד קיצוני) וחבר אותו למאוורר של ההיטסינק.

נ.ב.

כמובן שאם אתה לא מעוניין שתהייה אופצייה לכבות מאווררים נוספים, תחליף להם ת'מתג גם בדו מצבי.

פורסם
  • מחבר

Thanks all,

I've bought the fanbus mainly because of its LCD and 2 temp probes,

1 for the north bridge

2 for the VC

so i've figured this product was perfect for me

cause i have 4 SF2 and 1 enermax 120mm and a tornado 80mm on the HS soon to come

but unfortunatly the 120mm enermax takes way too much power so i had to connect it directly to the PSU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים