עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת רמקולים עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב.

נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה...

אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke:

כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ?

ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?

פורסם

אם אתה רוצה סאונד גבוה ואיכותי אז תחשוב על ATP3

אם אתה רוצה הרבה סאונד (4.1 ומעלה ) אז אני מציע ללכת או על Creative Inspire 4.1

או logitech Z540

בקשר למערכות 5.1 במחיר של 800 ~ אתה יכול לקחת את ה Creative Inspire 5200 או loogitech Z640

בקשר לכרטיס קול אני קודם כל מציע לרכוש רמקולים רמקולים אחר כך אם אתה לא מרוצה תרכוש גם כרטיס קול

ולאודיג'י 2 יש הבדל גדול באיכות על הכרטיס של ה אסוס .

ובקשר לרמות הקיצוניות ברמקול בהתחלה תלך נמוך ואם הזמן לא חושב שיהיה בעיה עם רמות וליום קיצוניות

זה תלוי באיכות של הרמקול אם הוא רמקול באיכות גבוה (בנייה נכונה , אלמנטים חזקים ועוד...) אני חושב שהוא ישרוד את המעמסה

אבל אני לא מאמין שתעלה מעל ה -20 db .

:D

פורסם

יש לי מערכת פצצה באמת שאני קניתי לפני שנה בערך ואני ממליץ לך בחום עליה:

המערכת שלי כוללת 4 זוגות רמקולים בסראונד, סאבוופר של 4" וההספק שלה הוא 1900W, היא משמיעה פשוט חזק

ומעולה למרות שהחברה שלה לא מוכרת ובאמת שהיא שווה את המחיר המפתיע של ה-400 ש"ח.

המערכת של COMEP.

שים לב שנדמה לי שהחברה שינתה את שמה ל-Desmat ויכול להיות אני לא בטוח שעכשיו המערכת קיימת כ-4 ולא 8 רמקולים

כמו אצלי. אני קניתי אותה בכפר סבא ליד קניון ערים- אם תרצה אני יגיד לך בדיוק איפה אם הם עדיין יוכלו להזמין לך

או שיש להם אותה פשוט אסור לפרסם.

התמונה של המערכת שלי שדרך אגב בצבע שחור אבל הגרסה של ה-4 רמקולים ולא ה-8:

http://www.desmat.com/images/spkbb.jpg

גם כן הלוגו אצלי הוא כחול וקטן לא כמו פה וכל רמקול פה יש לי שניים במקומו אבל היא נראית בדיוק ככה!

המערכת היא בסה"כ מערכת סראונד קולנוע ביתית כזאת מעולה למחשב ובעיקרון לכל מה שתרצה. מומלץ מאוד

עם סאבוופר מצוין, כיוון באס, טרבל ווליום. אני ממש נהנה ממנה!

לדעתי מערכת מעולה!

פורסם
  • מחבר

opra תודה אבל המערכת נראית לי זולה...

INFERNO, מה זאת אומרת "יש הבדל גדול באיכות על הכרטיס של ה אסוס", איכות טובה ? הדבל לעומת ... ?

ועוד משהו, 20db ?! המאורר של המחשב שלי עושה יותר רעש מזה, על מה אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים