פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים שלום,ברשותי מחשב נייד מסוג דל xps 1210רכשתי אותו לפני כשנה וחצי עם שני סטיקים של 512 מגהברצוני לשאול האם ניתן להחליף את הכרטיס של 512 שנמצא ליד הסוללה ולהחליפו באחד מ:http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316האם יש צורך בהתקנה מיוחדת או כרטיס רק של דל או שאחד פשוט יותר יעשה את העבודה?אני משער שיהיה שיפור ניכר בביצועים, אני צודק...?תודה מראש לכולם
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים בעיקרון כל עוד זה אותו דגם (DDR/DDR2) אז לא צריכה להיות לך שום בעיה להחליף את הכרטיס בעצמך,אין לי ניסיון עם הנייד המדובר, אבל מניסיוני עם ניידים בכלל ושל Dell בפרט, זה סה"כ פתיחת 2-3 ברגים בתחתית המחשב הוצאת הכרטיס שאתה רוצה להחליף והכנסה של הכרטיס החדש.ולשאלתך האחרונה, כן אני מניח שמ1G ל2.5G יהיה שיפור משמעותיתתחדש
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים אם יש לך אפשרות בדוק של איזה חברה יש לך היום בנייד אז עדיף לקנות את אותה החברה,אם אין לך אפשרות לקנות את אותה החברה אז זה לא כל כך משנה כל עוד זאת חברה מוכרת (KINGSTON/CROSAIR/G.Skill/A-Data...) ואת האחריות הרגילה (אם אני זוכר נכון 3 שנים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.