עבור לתוכן

מפרט 2.4C ב 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו

ASUS P4C800 DELUX

2.4GHz 800FSB

leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo

בזכרונות אני קצת מתלבט בין :

corsair twinx 256MB*2 PC3200

twinmos 512MB*2 ppc3200

מה אתם אומרים ?

נ.ב :

אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה

אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO

בתודה ענקית

עמי

פורסם

רק שתדע שלP4P800 DELUXE של אסוס יש יותר ביצועים, פחות מחיר ואותם פיצ'רים, רק שתהיה בעניינים...

כרטיס מסך הייתי לוקח 9600PRO VIVO של GIGACUBE, עולה אותו דבר עם יותר ביצועים מה5600FX.

לגבי הזכרון אני אישית יכול להגיד לך שהזמנתי את ה TWINMOS 512X2 אז, אני לא אוביקטיבי.

פורסם

לוח - בחירה גרועה..... אם אתה לוקח רק ASUS תיקח את ה-ASUS P4P800 DELUX כי הוא כולל גם SATA, RAID וכל מה

שיש ב-P4C800 DELUX אבל הוא מבוסס על ה-865PE ובלוחות של אסוס ע"י שינוי משהו קטן בביוס מקבלים את אותם הביצועים

של ה-875P... ובכלל ההפרש מחירים בין הלוחות לא שווה את הכסף שמשלמים.... קח את ה-P4P800 DELUX וחסכת 450ש"ח.

אם החנות שאתה קונה ממנה מוכרת כבר את ה-ABIT IS7 אז קח אותו... בן זונה לאוברקלוק.

כרטיס מסך תחליף ל-RADEON 9700 NON PRO שעולה בסביבות ה-1350-1500ש"ח.... והוא לא רואה את הכרטיס שלקחת.

זכרונות תיקח 2XTWINMOS 512MB PC3200 כי Kom שיש לו גם את המעבד הזה הצליח לעשות אוברקלוק ל-3.5 אם אני זוכר

טוב עם זכרונות ג'נריים ו-Twinmos זה בטוח לא ג'נרי ככה שהם יהיו חייה לאוברקלוק, ה-Corsair לא ממש שווים את הכסף.

{ובקשר ללוח חבל שאתה לא רוצה לרדת ממנו כי הוא סתם יקר בלי שוב הצדקה}

ויש גם כרטיסי R9700NP עם VIVO פשוט תלך לחנות ותשאל... אם אין להם R9700NP עם VIVO

פשוט תיקח R9600Pro עם VIVO שגם אוכל את הכרטיס שלקחת וגם איכות ה-VIVO שלו הרבה יותר טוב. :)

עריכה: Mortar עקף אותי אבל באמת שלא ראיתי מה הוא רשם... אז אתה רואה שכולם בדעה אחת... חבל פשוט לבזבז כסף.....

פורסם
  • מחבר

דינו אתה יכול להביא לי קישור לבנצ'מארק שיראה לי שה P4P עוקף את ה C ??

פורסם

Dino לא כתה שהP עוקף את הC, הוא אמר שהוא משתווה לו לאחר עדכון ביוס.

בכתבה הבאה - http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030603/865_PAT-12.html, אתה יכול לראות שהלוח Asus P4P 800, שפועל עם ביוס 1007, משתווה כמעט ב100% לגרסת 875P שעולה בהרבה יותר, ועוקף בהרבה את הגרסה של הלוח עם הביוס 1006.

פורסם

ערוך את הכותרת שלך בהתאם לכללים. היא אינה אינפורמטיבית ואינה תואמת אותם.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מוצא כותרת יותר מיידעת(=אינפורמטיבית אחר הכול אנחנו בישראל ) לת'רד אם אתה מוצא תשנה בעצמך או תגיד לי לשנות ::)

פורסם

למשל.. 'מפרט ב4000ש"ח לYZ', כשYZ משמעו השימושים שבמערכת. בין אם הם אוברקלוקינג, משחקים, עריכת אאודיו/וידאו וכדו'.

פורסם
  • מחבר

לוח - בחירה גרועה..... אם אתה לוקח רק ASUS תיקח את ה-ASUS P4P800 DELUX כי הוא כולל גם SATA, RAID וכל מה

שיש ב-P4C800 DELUX אבל הוא מבוסס על ה-865PE ובלוחות של אסוס ע"י שינוי משהו קטן בביוס מקבלים את אותם הביצועים

של ה-875P... ובכלל ההפרש מחירים בין הלוחות לא שווה את הכסף שמשלמים.... קח את ה-P4P800 DELUX וחסכת 450ש"ח.

אם החנות שאתה קונה ממנה מוכרת כבר את ה-ABIT IS7 אז קח אותו... בן זונה לאוברקלוק.

אתה תוכל ללמד אותי כיצד לעדכן ביוס ? ::) (וגם בדרך לחסוך 450 שקל :D )

פורסם

רוב החברות היום יש להם תוכנה שמגיעה עם הלוח ונותנת אפשרות לעדכן את הביוס דרך Windows.

פשוט מורידים את הביוס הכי חדש מהאתר של החברה.....פותחים את התוכנה הזאת ומראים לה היכן הקובץ

נמצא והיא מעדכנת את הביוס.

חבל להסתבך עם עדכון דרך דוס.

אפילו Maphisto שלפי מה שנראה לי הוא האוברקלוקר הכי רציני באתר הזה מעדכן דרך Windows כי זה נוח

ולא עושה בעיות.

פורסם

כשהדבר יהיה רלוונטי, או שמא עכשיו אם אתה מתעקש, אתה מוזמן לפנות לפורום 'מעבדים, לוחות אם וזיכרונות' ולבקש הדבר.

פורסם

ה-ABIT שמישהו כאן הזכיר הוא IC7 ולא IS7. הלוח הכי שאני מכיר, למרות שבכל מיני השוואות ומבחני ביצועים הוא באמצע -+.

בכלל לגבי כל ההשוואות והבדיקות באתרים, תבינו, כל המערכת הזו (גם באתר של טום) מגלגלת מליונים כבדים ונמצאת בלחצים א-ד-י-ר-י-ם! (שיחודים/איומים מוסוים וכו') מצד היצרנים ושאר יחצנים "משומנים" למיניהם.. לדעתי עדיף לסנן ובגדול ולשים לב דוקא לאחים "הרגילים" כמו שניתן למצוא גם כאן. :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים