עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב של 1000 דולר עם אחראיות בישראל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה צריך את המחשב תוך שלושה שבועות אז אתה מאד בלחץ. לוקח כמה שבועות לקבל מחשב CTO. אני לא יודעת על דרך לברר את זמינות הדגם בחנויות, אולי רק דרך בירור ישיר מול החנויות השונות או אולי דל יכולים לתת לך מיקומים של Resellers שלהם שמחזיקים את זה.

ה-Vostro 13 אכן יהיה הרבה פחות טוב מבחינת איכות. בגלל זה הוא גם הרבה יותר זול מה-E4300 לדוגמא. ה-D630 הוא באיכות טובה מאד וסה"כ מחשב מצויין אבל החסרון המרכזי שלו מול ה-E6400 הוא חיי הסוללה הנמוכים בהרבה.

למה לחץ? כתוב למשל באתר של דל שתוך 3-5 ימים מקבלים את המשלוח... ואני משער שאם זה דגם ישן יותר שניתן למצוא בעוד חנויות, אז גם שם המשלוח יהיה כמה ימים בודדים, למה 3 שבועות? :o

כמה ההבדל בחיי סוללה במידה ואני לוקח 6 CELL? והאם האיכות שלהם דומה סה"כ? אם ההבדל הוא בסה"כ בחיי בטריה, נגיד הבדל של שעה, אז ממש אין לי בעייה לקחת את הD630, בעיקר אם הוא זול בצורה משמעותית. אותו אני משער אפשר גם למצוא בחנויות אחרות?

אני מרגיש שה-VOSTRO 13 הוא כבר דגם מעט מיושן, ושאם כבר אני קונה מחשב חדש, ועוד בארה"ב, עדיף שזה יהיה מהדגמים היותר חדשים, לא כך?

פורסם

3-5 ימים זה זמן משלוח לא לדגמי CTO, זה לדגמים שכבר מורכבים (כלומר כאלה שאתה לא בוחר בהם את המפרט בעצמך). אם אתה בלחץ זמן אז אכן כדאי לבחור כזה דגם במידת האפשר. בדר"כ דגמים שאתה בוחר להם את המפרט (דרך מה שהם קוראים Customize) יכולים בקלות לקחת כמה שבועות ואני ממליצה שתזמין מוקדם ככל האפשר. אתה יכול ליצור קשר עם דל ולשאול אילו דגמים מורכבים מראש וניתנים למשלוח מיידי.

ה-d630 עם סוללת 6 תאים ועבודה קלה ממוצעת יתן בערך 3.5 אולי 4 שעות. ה-E6400 יתן בין 5-5.5 שעות. ההבדל הממוצע הוא בערך שעה וחצי עד שעתיים ברוב הבדיקות, זה נחשב הבדל די גדול אבל אם זה לא מפריע לך אתה בהחלט יכול לבחון את ה-D630 כאופציה. הוא לא זול בצורה מאד משמעותית, מתחיל בבערך 100$ פחות. אותו בוודאי ניתן למצוא גם בחנויות פיסיות אבל הוא כבר יוצא מתפוצה קצת אז כדאי לברר זמינות מראש. איכות הבניה דומה סה"כ כאשר ל-E6400 יש כמובן גם כמה יתרונות מבחינת החומרה (כמו פלטפורמה חדשה).

ה-Vostro 1310 הוא לא דגם כלכך ישן, למעשה הוא יותר חדש מה-D630. גיל הדגם לא נראה לי משנה בכל מקרה, מה שחשוב זה מה הוא מציע. המפרט של ה-Vostro טוב סה"כ והוא אפילו נותן חיי סוללה גבוהים מהממוצע אבל הוא פשוט לא משתווה לסדרות ה-Latitude מבחינת איכות הבניה. זה לא אומר שהוא מחשב רע, הוא נותן תמורה טובה למחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

גיבשתי שתי מפרטים, אחד של D630 ואחד של E6400, אשמח לשמוע מה יהיה ההבדלים העיקרים ביניהם, שכן ההבדל במחיר (באתר של דל ) הוא כ-200 דולר.

עריכה: קראתי עכשיו את התגובה הקודמת שלך, אני מבין שבשביל משלוח זריר כדי לקחת את אחד הדגמים שהם מציעים. אני אבדוק אם אחד מהם עונה על הדרישות שלי!

עריכה 2: אם אני רק משנה את סוג האחראיות במבנה שהם מציעים, זה כבר ייחשב כקונפיגרציה שאני הגדרתי מחדש, או שזה עדיין דגם שהם מציעים רק עם אחראיות שונה?

Latitude D630

latitude_D630.JPG

Latitude E6400

latitude_E6400.JPG

פורסם

גיבשתי שתי מפרטים, אחד של D630 ואחד של E6400, אשמח לשמוע מה יהיה ההבדלים העיקרים ביניהם, שכן ההבדל במחיר (באתר של דל ) הוא כ-200 דולר.

ההבדלים יהיו מה שכבר ציינתי בנוגע למעבד הפולט פחות חום, חיי סוללה יותר טובים, כרטיס גרפי מובנה יותר טוב והדברים שאתה יכול לראות בעצמך כמו הדיסק הקשיח היותר קטן ב-D630 והמצלמה המובנית ב- E6400.

עריכה 2: אם אני רק משנה את סוג האחראיות במבנה שהם מציעים, זה כבר ייחשב כקונפיגרציה שאני הגדרתי מחדש, או שזה עדיין דגם שהם מציעים רק עם אחראיות שונה?

לדעתי זה לא יחשב שינוי קונפיגורציה אבל תצטרך לשאול אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים