פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים קניתי לדיםואני רוצה שהם יהבהבו לפי המוסיקהיש איזה חלק או משו שעושה את זה ואייפו אני קונה אותו
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר חח עכשיו מצאתי רשמתי בהתחלה "מהבהבים לפי המוסיקה"תראו מצאתי את המדריך הזה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/שנתנו בפורום ואני רוצה לדעת אים אני יכול לחבר את החיבור חשמל לUSB או לחיבור אחר בימקום המולקס??כי יש לי כבר לדים שמחוברים לUSB (רק לחשמל של הUSB)
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים שמע אל תלך לפי מה שיש לך הקישור אני עשיתי את זה פעם וזה לא תפס האורות נדלקים ממש ממש ממש חלש זה לא שווה את ההשקעה
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים מחבר אז אני יחבר למולקסולמה זה יוצא חלש? כי בסירטון שבסוף המדריך זה יצא ממש יפהומי שעשה את זה כמה עלו לך כל החלקים בערך (יש לי כבר לדים)
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים עשיתי בדיוק מה שהוא עשה בסרטוט שלו (שגם הסרטוט לא מקצועי כל כך) וזה יצא לי שהלדים כן הבהבו אבל ממש ממש חלש ניסיתי את זה ב3 מחשבים שונים כולם אותו הדבר כנראה כל מי שזה עובד לו טוב שם איזה מגבר באמצע כדי שיהיה יותר עוצמה ללדים
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים כן, אין מספיק זרם כנראה בשביל שיאירו חזק.אני די בטוח שאפשר לגרום להם להאיר חזק אם במקום לד אחד תשים שם נגד.
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר חושב שזה יפעל אים אני ישים נגד וזה משנה של כמה אום?כי יש לי הרבה נגדים שאני לא צריך
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים ברור שזה משנה!!!!!תסתקל אצלי בפרטים, אני עשיתי מודינג עם לדים מהבהבים לפי המוזיקה, הכל מפורט בדיון שלי שם..
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר תביא קישור כי יש לך שם איזה 100 עמודיםואתה עשיתה לפי המדריך הזה??? אם לא אתה יכול להביא את המדריך שעשיה ממנוhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/כי ראיתי שלחלק ממי שעשה פעל ולחלק הלדים פעלו חלשוהמתג שיש שם ה2 position switch הוא יהיה כזה? פועל, כבוי, ולפי המוסיקה????וכמה יעלו לי בערך החלקיםתודה לכולםואני חופר לכם כי אני רוצה ליהיות בטוח במה שאני עושה ושזה לא יהיה לחינםואים אני יגיד למוכר TIP31 component אז הוא יבין או שיש לזה איזה שם בעברית
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים תגיד לו טרסיסטור TIP31 הוא כבר יביא לך ומי שאמר שלי לא היה מספיק מתח אז איך בלי המעגל זה עבד מצויין ושחיברתי את הלדים למעגל של ההבהוב זה פעל חלשכאילו הTIP31 לוקח לו את כל המתח ולא נשאר ללדים
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים TIP לא לוקח לא מתח ולא נעליים... מזתומרת הלדים דולקים חלש? אולי אתה מצפה זה לא מנורת פלורסנט של תקרה, או שהם ממש דולקים חלש? כמה כבר לדים שמת? 50? אחי יש לי שם כולה 8 עמודים מה הסיפור? וחצי מזה זה תמונות. אני אצטט מדיון על המודינג שלי: כל החלקים עלו לי כ30 שח אני מנחש... אפילו פחות.. 25... החלקים: TIP31 2 לדים UB לבנים נגד 250 בידוד מתכווץ... וחוטים מולכים, פשוט נגמר לי וזה ישמש אותי גם להבא... ולא רק לחלק הזה של הפרוייקט... הכניסה לחיבור של הרמקולים היה לי מאיזה אוזניות ישנות.. לפעמים בחנות אין TIP31, אז יש תחליף, לי המוכר נתן BX 2430 9723 ANK עובד מעולה. (איפה ש X, יש שם משו לא ברור, או 0 או D או o, אנלא יודע) TIP41 יש לו רגישות אחרת, הוא לא יתן אותו אפקט כמו TIP31... קיצר תקרא את עמוד 8!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.