עבור לתוכן

בארה"ב יש מציאות ל-24" במחיר סביר אולי?

Featured Replies

פורסם

אני טס עוד שבוע וחצי ל-Nevada לתקופה קצרה (אז אני לא מתכוון להזמין באינטרנט אלא לאיסוף מקומי).

יש איזשהו מסך באזור ה-400 דולר ששווה להסחב איתו משם?

אני מדבר על גודל של 24".

ראיתי למשל את ה-W2452T-TF של LG ב-400 דולר ב-Best Buy.

ביקורת משתמשים מעטות ב-NG דיי חיוביות אבל זה לא אומר כלום:

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824005113

אשמח לשמוע אם יש איזשהן הצעות מפתות.

כמו כן - על מסכים בעצם חובה לשלם מע"מ בכניסה לארץ נכון? זה לא בדיוק משהו שיכנס במזוודה..

פורסם
  • מחבר

הממ 400 דולר פלוס 9 אחוז מס מדינה מקומי + 15.5 מע"מ שלנו (כי הרי אין מצב להחביא מסך) ויוצא שכל המסכי 400 דולר יעלו בסופו של דבר 1760 ש"ח בערך ויהיו בלי אחריות.

אפשר לקנות כרגע את ה-T240 בארץ ב-1800 ש"ח אם הוא מספיק טוב (לא הייתי מודע בכלל שמסכי 24" הגיעו למחיר כזה בארץ), אז בעצם אין ממש יתרון להסחב עם אחד מחו"ל.

אולי כבר עדיף לחכות שרמת המחירים בארץ תתאזן לאזור ה-1500 ש"ח. זה לא שדחוף לי בכל מקרה, סתם חשבתי אולי יהיו מציאות.

פורסם

משתלם להביא דגמים יקרים, שלא נמכרים בארץ או נמכרים במחיר אסטרונומי. באמת אין טעם לרכוש מסך TN. יש מספיק TN בארץ.

פורסם
  • מחבר

אפילו אם אני אחלום להביא את ה-DELL 2408WFP למשל. עולה שם 690 דולר, תוסיף מס מקומי ומע"מ שלנו והגעת ל-3000 ש"ח! אותו מחיר כמו בארץ, ובלי אחריות..

אולי בדגמים אקזוטיים יותר או SALE'ים מסויימים זה ישתלם.. אבל לא בשבילי.

אני אמתין לירידת מחירים של דגמי ה-TN בגודל הזה בארץ..

פורסם

בדיוק. משתלם להביא את LCD2690WUXi, מסך High-End מטורף של NEC, שעולה בארץ כמעט 7,000 שקלים וניתן להביאו מארצות הברית ב-5,000 כולל מיסים ומע"מ. מאחר ואתה ממילא לא מתכנן להוציא סכום כל כך גבוה על מסך עדיף לרכוש בארץ TN סביר.

פורסם

יש בחו"ל מסכי 24" שמבוססים של פאנל MVA של AUO. בעיקר נפוצים באירופה אך אני מאמין שגם בארה"ב ניתן להזמינם. החברות הם כביכול ג'נריות אך המסכים האלו זכו לביקורות מעולות גם באתרים המקצועיים, המחיר שלהם אמור להיות טוב ואיכות התמונה גם כן. למשל יש את המסך של LOLAIR ועוד מספר חברות. חפש את הביקורת - פירסמתי אותה לא מזמן באיזה דיון פה על ה24" של VIEWSONIC.

*עריכה - הנה מצאתי את הלינק לאתר של BEHARDWARE שנחשב אתר טוב מאוד למסכים, בביקורת נגד ה 2408 של DELL. בביקורת הוא יצא כשידו על העליונה מול הDELL.

http://www.behardware.com/articles/712-1/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים