עבור לתוכן

נייד למשחקים עד 9000 שקל (אופציה לרכוש בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

אופצייה נוספת,לא רעה לטעמי,שנותנת ביצועים מאוזנים וחזקים למדי עם דגש על משקל לא כבד ומסך 15.4'' - לרכוש בארה"ב את HP DV-5 בגרסת ה9600GT שלו.לא מצאתי קונפיג' דומה בדגם ה14.1'' שלהם הDV4.

יש ביקורת די טובה בNBR על הליין הזה של HP.

זה לינק לקופונים של HP בNBR :

http://www.notebookreview.com/hp_coupon.asp

שים לב שיש גם מדור שלם באתר של כל מיני מבצעים וכדו'.

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4555 - סקירה לדגם החזק בסדרת הDV5.

פורסם

שלחת לינק לG50 שהוא אחת מהשלוש אופציות.

תלוי בקונפיגורציה של הנייד, הנייד הכי יקר כולל גם כונן בלו ראי והרד דיסק(נראה לי שני הרד דיסקים) ובגלל זה הלינק השני שהבאתי שוקל פחות

פורסם
  • מחבר

מה בעצם ההבדל בין workstation למחשבים הרגילים? אם לדוגמא נשווה בין הלנובו thinkpad לW500...

הHP נשמעת גם אופציה מעניינת. אמנם יש לי נסיון רע איתם אבל מדובר בדגמים מלפני שנתיים שלוש אז אולי לא כדאי להסיק מסקנות. ובכל זאת, המחיר הנמוך שלהם יחסית מעורר חשד.

אני אתחיל לחקור את הworkstations שtgolin המליצה עליהם. אולי בסופו של דבר הם כן יכולים לבוא בחשבון.

בכל מקרה, לG50 אין אחריות בארץ. בדקתי מול היבואן כך שהוא יורד מהפרק.

פורסם

מה בעצם ההבדל בין workstation למחשבים הרגילים? אם לדוגמא נשווה בין הלנובו thinkpad לW500...

ההבדל הוא בסוג כרטיסי המסך ולפעמים ברזולוציה יותר גבוהה. במחשבי Workstation שמים כרטיסי מסך שמותאמים ספציפית לעבודה בתוכנות גרפיקה תלת מימדית. בשביל הצרכים שלך זה לא כלכך משנה והסיבה שהמלצתי על מחשבי Workstation היא פשוט כי כרטיסי המסך שלהם קצת יותר חזקים משל סדרות עסקיות "רגילות" מקבילות והם עדיין מציעים את האיכות העסקית ואת הגמישות באחריות שבדר"כ יותר קל לקבל עם סדרות עסקיות.

הHP נשמעת גם אופציה מעניינת. אמנם יש לי נסיון רע איתם אבל מדובר בדגמים מלפני שנתיים שלוש אז אולי לא כדאי להסיק מסקנות. ובכל זאת, המחיר הנמוך שלהם יחסית מעורר חשד.

זה לא ממש מעורר חשד, פשוט מדובר במחשב מסדרה צרכנית וברור שהוא יהיה זול בצורה משמעותית ממחשב מסדרת Workstation עם כרטיס מסך מקביל וגם מחלק נכבד מהסדרות העסקיות האחרות. הבעיה העיקרית היא שבדר"כ לא ניתן לקבל אחריות בישראל (לפחות לא התחייבות, לפעמים הם מחליטים להתגמש להבנתי) על מחשבים צרכניים של HP ובמיוחד לא בקונפיגורציות שכלל לא נמכרות בארץ.

תודה על העדכון בנוגע ל-G50, אשמח לשמוע כל עדכון שיהיה לך בנושא אחריות בינלאומית על כל דגם.

פורסם
  • מחבר

TGOLIN, תודה על ההסבר.

בדיקה שעשיתי באינטרנט לגבי הWORKSTATION משאירה אותי כרגע עם האופציות הבאות:

1) Dell M4400 - עם כרטיס DX770.

2) Lenovo W500 - עם כרטיס של ATI, V5700.

3) HP 8530w עם FX770

4) HP DV5 עם 9600GT.

אחד מאלה יהיה שלי, השאלה איזה. נגיד את זה ככה: אם את היית צריכה לבחור לעצמך, מה היית לוקחת?

פורסם

^זה מחיר נמוך לכזה מפרט, אני מופתעת שאפשר להשיג את המחשב הזה בארץ ועוד בעלות כזו (אולי זה יבוא מקביל ואז זה יותר הגיוני, הם לפעמים מביאים לארץ מחשבים של גיימינג. כדאי לברר של מי האחריות). איכות הבניה כמובן הרבה יותר נמוכה מזו של סדרות עסקיות אבל מבחינת כרטיס המסך זה מתאים לצרכיך. כדאי בהחלט לשקול (אם זה באמת המחיר, זה נראה יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי).

מבין המחשבים שציינת הייתי הולכת על אחד מה-Workstation. קשה לומר איזה מהם יותר טוב כי עדיין אין מספיק מידע על ההבדלים בינהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים